Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şans olursa
[attachment=916]gecen hafta alanyada deniz bayağı kabarmıştı o günün ertesi denize baktım yanlız ölü dalga vardı rüzgar yoktu ya nasip dedim bir sırtı cekeyim şöyle kıyı kıyı milenur falan neyse,baktım kıyıdan gidemiyeceğim ölü dalgalar büyük rapaleda ikide bir ot topluyor vaz gectim.bari şu palamut caparisini acayım acıkta bir döneyim yoksa paydos havası iyi değil dedim.benim palamut caparisi 6 lık 6 tane silikon beyaz balıktan oluşuyor en başta kırmızı ahtapot ici kurşunlu.neyse sahilden30-40 metre ayrıldım yavaş yol giderken kasnaktan capariyi yavaş yavaş cözüyorum iki iğnem kalmıştıki bir asılma kasnak elimden gidecekti zor zahmet geri kalan iğneleri attım capariyi boşladım ve sonra cekmeye başladım baktım asılma palamut asılması değil bir ara balık suyun üstüne zıpladı deli gibiydi ne olduğunu merak icinde cekerken balık ilk vurduğu zaman kalama veremediğim icin kacıcak diyede heyecan icindeyim misina sağlamda yırtar kacar endişe ediyorum ve nitekim tekneye attım ahtapota saldırmış tekneye düştü.birde ne göreyim buyrun.41cm kofana olmuşmu? selamlar rastgele.

valla bravo abi:0507:o kuzulardan birini bende kucağıma alacağım günü iple çekiyorumCryrastgele...
Bul
Walla şans diye buna derim hemde Kofana ben bu balıklar tarih oldu sanıyordum
Bul
maşallah nede güzel parlıyor helal olsun güzel balık abi bunun resmini çekip duvara asmak lazım yakalanmasıda süper zevkli olmuştur oltaya mukavemeti balığında süper olmuştur afiyet olsun abi.

rasgele
Bul
Usta bu kofanadan çok lüfer'e benziyor gibime geliyor,ama resimden de olabilir,tebrikler..rastgele..
Bul
Ne kadar şanslısın ya. Ben az önce geldim balıktan. Abi az kaldı oltayı atarken denize uçuyordum ya... Olta kaçtı elimden ben sol tarafa kayalıklardan tutunayım derken, pantolonun cep tarafından diz kapağı bölümüne kadar çatır çatır söküldü. Bemax makina var, hemen hemen 3 atıştan 2'sinde makina kapanıyo deliricem. Pantolona aldırış etmeden şansımı denedim.. Millet takır takır zarganaları çekti.... Ben de bön bön izledim... Ama yine de keyifliydi. 66
Bul
hocam tebrikler ben bunlardan günde on tane alırsım özellikle ekim ve kasım aylarında mersin limanının girişinde ama şimdi kaplumbağa ve camur dan başka hiç bir şey yok
tebrikler
Bul
afiyet olsun.89
Bul
41cm...baya güzel bir balık...tebrik ederim...darısı başımıza...hep rastgelsin
Bul
bravooo süper bi balık afiyet şeker olsun Smile))
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi