Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trolün sonuç fotoğrafı
Trol ile balıkçılığın denizleri bitirdiğini çok duyardım ama hiç bu kadar net anlamamıştım sonucunu, fotoğraf zannediyorum yurtdışından ama bizim denizlerin nasıl kurutulduğunada gayet net örnek gösterilebilir.
deniz yıldızından deniz kabuklularına, köpek balığından vatoza istiridyeden midyeye ne varsa süpürmüşler... bunu yapanlar herşeyden önce kendileri aç kalacaklarını bilmiyorlarmı anlamıyorum. acaba bunlardan Türkiye' de kaç tane vardır diye düşünmek bile istemem...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İsmail dede - 33 -istanbul
Bul
ne varsa taramışlar kafaları taransın bu gidişle denizlerimizde canlı görmek hayal olacak gibi.
Bul
eskiden bariz şekilde heryerde yapılıyordu zaman mekan önemli değildi şimdi eskisi kadar yok allahtan.
Bul
resmen denizi süpürmüşler Hadiordan bugünnkü haberler gerçekleri gösteriyor teşekkürler paylaşım için.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Denizin süpürgesi sadece denizlerde olsa baraj ve göllerde bile yapıyorlar aynısını, bu trol denen illeti tamamen kaldırmaları gerekir..
VAY BESnifsinf DENİZDE NE VAR NE YOK HEPSİNİ TOPLAMIŞ İŞE YARAYANIDA YARAMAYANIDA BARİ O DENİZ YILDIZLARINI FALAN GERİ SALSALAR DİYECEM HEPSİ ÖLMÜŞ ASLINDA BU BALIK YOK ETME ALETİNİ KALDIRMAK GEREKİTO RESMEN ACIMASIZLIKHadiordan
Bul
Böyle birşey varmı ya.katletmişler resmen.hiç yarınını düşünmüyormu ki acaba bunlar
Bul
Bunları tüm yetkililer biliyorlar ama kimse yakalanamıyor,hayret bir şey.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
KorkunÇ valla.
Bul
denizde balık yok diye yırtınıyoruz, başlıca sebeplerinden biri bu işte,
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi