Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıkcının korkusu !!!!!!!
arkadaşlar marmarada gecen sene kaykay (LEZ) pırtı artık bir suru ismi var tekrardan hortladı hakkımızda hayırlısı artık.....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul
ya reis geçen telefonda söyledin moralim bozuldu 10 gün önce ereglide llez vardı ama geçer gider dedim demek yogunlukla olmaya başladı yandık desene hakkımıza hayırlısı gerçekten.
bu arada bu olay karadenizde egede akdenizde olmuyormu sadece marmaradamı
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya reis geçen telefonda söyledin moralim bozuldu 10 gün önce ereglide llez vardı ama geçer gider dedim demek yogunlukla olmaya başladı yandık desene hakkımıza hayırlısı gerçekten.
bu arada bu olay karadenizde egede akdenizde olmuyormu sadece marmaradamı

hayır nıhat bu sarozda duruyordu yazın zaten sularla birlikte yeniden geldi suan tekirdağ cakılı duruyor adalardada basladı manyat ağları zorlanmaya basladı en cok küçük balikci zarar görecek gecen sene oltaların hali nasıldı düşün artık ekim ayında baslamıştı bu daha cok plantonla karışik camur en cokta gemlik körfezinden kaynaklanıyor her türlü evrensel atıklar marmarada artık marmara isyan etti
yarın çok geç olabilir.

Bul
evet reis yalovada başladı lez epeyden beride var denizlerimizin sonu hayır olsun.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ortada olan şeyi nasıolurda temizlemezler bu atıkların balıklarada zararı olduğu kesin başka yerde olsa 50 kere hallederlerdi herhalde yazıkRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sirkülere uygun davranıp ekmeğini denizden cıkaranların Allah yardımcısı olsun.
Bornova - izmir
Bul
bu sene yeniçiftlik taraflarında eskiden poyraz estiği zaman deniz pırıl pırıl olurdu ama bu sene o kadar rüzgar esti deniz hep bulanık yakaladığımız balığın teknenin iki metre yakınına gelmeden ne olduğu belli olmuyor yani o kadar bulanık denizin isyanı allah yardımcımız olsun
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:bu sene yeniçiftlik taraflarında eskiden poyraz estiği zaman deniz pırıl pırıl olurdu ama bu sene o kadar rüzgar esti deniz hep bulanık yakaladığımız balığın teknenin iki metre yakınına gelmeden ne olduğu belli olmuyor yani o kadar bulanık denizin isyanı allah yardımcımız olsun

suan sizi orda kaykay var cok tmm bir camurla karısık yapışkan bir madde ....
yarın çok geç olabilir.

Bul
Dün akşam b.çekmece sahiline indim ve çay içerken iki olta atayım dedim, balık tık bile demedi ama lezde yoktu. Geçen sene bu zamanlar oltayı çekerken misinam 3-4 kat daha kalın görünüyor ve kamışın ucundan oluk gibi o sıvıdan akıyordu.
Demekki henüz buralara gelmedi.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Dün akşam b.çekmece sahiline indim ve çay içerken iki olta atayım dedim, balık tık bile demedi ama lezde yoktu. Geçen sene bu zamanlar oltayı çekerken misinam 3-4 kat daha kalın görünüyor ve kamışın ucundan oluk gibi o sıvıdan akıyordu.
Demekki henüz buralara gelmedi.

evet serkan burada daha yogun deyil ama bu sıcaklarla fazlasacak yada deniz anası bizim sahillerde cok var gelmıyecek gecen sene ekim ayının 3 de baslamıştı....
yarın çok geç olabilir.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıkçının sıkıntısı metre değil mazotmuş nihatkr 8 2,169 06-09-2012, 19:48
Son Yorum: ALTAYLI
  akdenizde kurbaga balıgı korkusu Ruhan Ozgen 3 1,715 11-10-2007, 09:19
Son Yorum: SerenaY66
  Hollanda'da Genç Bir Balıkçının Oltasına 'Dalgıç' Takıldı LeVrEkCi 25 3,970 22-08-2007, 21:58
Son Yorum: ANTALYALI07
  Sinarit, Balıkçının Yüzünü Güldürdü LeVrEkCi 5 1,831 06-07-2007, 21:11
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi