Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
murat epeyce yer gezmişsin maşallah civciv yemini yemlemek için bizde kullanırız palet yem fakat balık tutmak için nasıl kullanılıo hamur falanmı yapıyosunuz karıştırarak ?birde tam bentin üstünden atmışsınız oltaları rsimlerde görünen karşı taraflar daha hoş görünüyor sazan için
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:murat epeyce yer gezmişsin maşallah civciv yemini yemlemek için bizde kullanırız palet yem fakat balık tutmak için nasıl kullanılıo hamur falanmı yapıyosunuz karıştırarak ?birde tam bentin üstünden atmışsınız oltaları rsimlerde görünen karşı taraflar daha hoş görünüyor sazan için
Civciv yeminden küspe hazırlanıyor. Yaylı sistemin içine 3-5 saçak iğne takılıyor. yayda bulunan civciv yemini emerken oltaya takılıyor. Yer kosunu ise hemen solumuzda 15-20 metre dere yatağı girişi imiş. balığı da oraya alıştırmışlar. Karşı taraflar çok sıvan ya çalışmıyor, yada küçük balık takılıyor. Hemen solumuzda 4 emekli 7/24 orada bulunduklarını illaki bir nöbetçi bıraktıklarını söylüyorlar. yeri hiç bir zaman terk etmiyorlar. şaka bir yana her gün en az 3 kg. olmak üzere 4 ten fazla aynalı sazan alıyorlar. Biz de onun için diplerine yanaştık. fakat iki kara sazanla dönmek zorunda kaldık.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bende civciv mi takılıyor acaba diye dehşete kapıldım soramadımda acaba dogrumudur diye
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
buraya bende gittim o senin ihtiyarlara sordum nasıl varmı dedim baba çuvalın içinde ikitane sazan gösterdiler.iki tane arabaları var çadır kurmuşlar,oltalar suda bide hamak yapmışlar gel keyfim gel .ama bende tam bentin orda attım solucan takıp bi şey çıkmadı zaten boludan düzceye gidiyodum ,abantada uğrayalım dediler o yüzden fazla takılamadım.harika yerler ama .bide bu sene gölköy yasaklı göletlerin içinde 2/2 tebliğe göre özel izinle balıkçılık yapılacak .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
murat o zaman bize uymaz arkadaş koca gün beklenmez 2 balık için

ama piknik amaçlı olursa o zaman balıkda önemli deil..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
murat izindemi yaptın bunları yoksa geri dönüncemi ne bu hız yahu helal olsun yürü be seni kim tutar.
LeVrEkCi yazdı:bende civciv mi takılıyor acaba diye dehşete kapıldım soramadımda acaba dogrumudur diye 
Yok be Nihat biz cani değiliz be ya. Bizimki sazanları beslemek. Her tür yem deniyoruz. hayvanları besliyoruz. gittiğimiz gibi geri geliyoruz. Bir kârımız aldığımız oksijen, doğa, biraz da balık.
yalova tatar yazdı:buraya bende gittim o senin ihtiyarlara sordum nasıl varmı dedim baba çuvalın içinde ikitane sazan gösterdiler.iki tane arabaları var çadır kurmuşlar,oltalar suda bide hamak yapmışlar gel keyfim gel .ama bende tam bentin orda attım solucan takıp bi şey çıkmadı zaten boludan düzceye gidiyodum ,abantada uğrayalım dediler o yüzden fazla takılamadım.harika yerler ama .bide bu sene gölköy yasaklı göletlerin içinde 2/2 tebliğe göre özel izinle balıkçılık yapılacak .
Sayın balıkçım yanlış anlaşılma olmasın, sordum soruşturdum. Burada birbirine yakın iki yer var. Biri Gölköy, biri Gölcük. Gölcük için belgeleri göstermek suretiyle özel izin alıp girip avlanma yapıyormuşsun. Fakat Gölköy böyle değil. İki girişi var. Kapıda da bekçiler mevcut. Araç başına 1,500 lira veriyorsun. dilediğin kadar kal. ben hatta 1,500 lira verdim. Bekçilerden birinde balıkçılık hastalığı varmış. Birde civciv yemi istedim. Bana sağolsun 2 kg yakın yem de verdi. Yem için para verdim. onu dahi almadı.
fotokopici yazdı:murat izindemi yaptın bunları yoksa geri dönüncemi ne bu hız yahu helal olsun yürü be seni kim tutar.
Erol abi yanlış anlamazsanız, izine çok ihtiyacım vardı. 1 Ağustosta pantolonu çıkarıp bir şort giydim. 27 ağustosta ilk giydiğim pantolon biraz tuhaf geldi. Bilirsin beyaz tenliyim. Araplar kadar esmerledim desem yalan olmaz.