öncelikle herkese selamlar, haftalardır gelmeye çalıştığım babamın sonunda yanındayım (karaburun), bu gün yine nevalayi tamamladı babam, sizlerle bu sefer ben paylaşayım istedim, yarın beraber çıkacaz inşallah ava, onları da o zaman göndeririz artık, he bu arada org. sabırsızlıkla bekliyoruz, ailecek oradayız
bucalıfikret yazdı:kalamarları bozuyor yandakileri ayrı gönder .
hoşbulduk fikret abicim, vallahi balıkesirde balık tutabilsem gördermem mi hiç? ancak karaburuna gelince fırsatım oluyor, her zamanda gelemiyoruz haliyle, ama sürekli takipteyim.
Bu arada babamda merak ediyor, neden ayrı ayrı istiyorsun kalamarla balıkları merak ettik doğrusu, ortaya karışık sevmiyorsun anlaşılan
white gull 17 yazdı:Avlarınız çok güzel görünüyor.Bereketli olsun.Rastgele
çok teşekkürler filiz hocam...
bahriyeli yazdı:arif hoşgeldin orahn abi oldumu kalamarsız olmaz gerçekten klasik oldu yarınki avınızda bereketli olsun orhan abimizede selamlar rastgele.
truepast yazdı:hoşbulduk fikret abicim, vallahi balıkesirde balık tutabilsem gördermem mi hiç? ancak karaburuna gelince fırsatım oluyor, her zamanda gelemiyoruz haliyle, ama sürekli takipteyim.
Bu arada babamda merak ediyor, neden ayrı ayrı istiyorsun kalamarla balıkları merak ettik doğrusu, ortaya karışık sevmiyorsun anlaşılan
arif babaya selam kalamarın yeri başkadır orhan abi dağa iyi bilir nebileyim ben kalamarı çok sevdiğimden olmasıdır karışığa bayılırım selamlar.