Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir orhanekmekci klasiği
öncelikle herkese selamlar, haftalardır gelmeye çalıştığım babamın sonunda yanındayım (karaburun), bu gün yine nevalayi tamamladı babam, sizlerle bu sefer ben paylaşayım istedim, yarın beraber çıkacaz inşallah ava, onları da o zaman göndeririz artık, he bu arada org. sabırsızlıkla bekliyoruz, ailecek oradayız Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Avlarınız çok güzel görünüyor.Bereketli olsun.RastgeleAlkis
Bul
arif öncelikle hoş geldin nerelerdesin paylaşımlarını özledik yarınki avınızda başarılar dilerim rast gele.
Bul
kalamarları bozuyor yandakileri ayrı gönder .
Bul
bucalıfikret yazdı:arif öncelikle hoş geldin nerelerdesin paylaşımlarını özledik yarınki avınızda başarılar dilerim rast gele.

bucalıfikret yazdı:kalamarları bozuyor yandakileri ayrı gönder .

hoşbulduk fikret abicim, vallahi balıkesirde balık tutabilsem gördermem mi hiç? ancak karaburuna gelince fırsatım oluyor, her zamanda gelemiyoruz haliyle, ama sürekli takipteyim.

Bu arada babamda merak ediyor, neden ayrı ayrı istiyorsun kalamarla balıkları merak ettik doğrusu, ortaya karışık sevmiyorsun anlaşılanHappy
Bul
arif hoşgeldin orahn abi oldumu kalamarsız olmaz gerçekten klasik oldu yarınki avınızda bereketli olsun orhan abimizede selamlar rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
white gull 17 yazdı:Avlarınız çok güzel görünüyor.Bereketli olsun.RastgeleAlkis

çok teşekkürler filiz hocam...

bahriyeli yazdı:arif hoşgeldin orahn abi oldumu kalamarsız olmaz gerçekten klasik oldu yarınki avınızda bereketli olsun orhan abimizede selamlar rastgele.

eywallah abim, saolasın, başım gözüm üstüne...
Bul
Bereketli ve afiyet olsun.yarınki avnızda iyi geçer inşallah.rastgele
Bul
truepast yazdı:hoşbulduk fikret abicim, vallahi balıkesirde balık tutabilsem gördermem mi hiç? ancak karaburuna gelince fırsatım oluyor, her zamanda gelemiyoruz haliyle, ama sürekli takipteyim.

Bu arada babamda merak ediyor, neden ayrı ayrı istiyorsun kalamarla balıkları merak ettik doğrusu, ortaya karışık sevmiyorsun anlaşılanHappy

arif babaya selam kalamarın yeri başkadır orhan abi dağa iyi bilir nebileyim ben kalamarı çok sevdiğimden olmasıdır karışığa bayılırım selamlar.
Bul
baksanıza şu güzelim kalamarlara sanki canlı gibiler afiyet olsun orhan abi organizasyona getirirsin artık kalamarlardan.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir cumartesi pazar klasigi Albatros-gr 58 7,067 01-07-2009, 00:42
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi