20-08-2008, 23:24
çiftlikköy yasama sahili
çiftlikköyden rıza amca kuçuyu tutmuş
|
20-08-2008, 23:27
yalçın rıza amca götürmüş köpek balığını nasıl pişireceğini bilyormu
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
20-08-2008, 23:29
Bravo Rıza amcaya
![]()
20-08-2008, 23:31
yaw yalçın rıza reise ben sordum balık yok dedi .köpek balığı yakalamış bende istedim şiş yapcaktım saldım dedi .kudurdum zaten doktor iki köpek balığının birini vercekti oda birini salmış .bana hırs bastı gece gündüz balığa gitcem veya köpek balığı tutandan satın alcam .sayın balıkçılarımın yaptığını yapcam bide mahalleye yedircem
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
20-08-2008, 23:37
M.Ali abi bir tarif verdi.Köpek balığı revaçta aranan balık oldu.
![]() ![]() ![]()
20-08-2008, 23:39
yalova tatar yazdı:yaw yalçın rıza reise ben sordum balık yok dedi .köpek balığı yakalamış bende istedim şiş yapcaktım saldım dedi .kudurdum zaten doktor iki köpek balığının birini vercekti oda birini salmış .bana hırs bastı gece gündüz balığa gitcem veya köpek balığı tutandan satın alcam .sayın balıkçılarımın yaptığını yapcam bide mahalleye yedircem sen al hazırla sosla beraber dondurucuya organizasyonda tadına bakarız ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
20-08-2008, 23:44
erden abi mezgitle aynı yerden yakaladım dedi 8-10 mt çıkıyormuş şahsen ben yakalasam adres belli erden akayımın yanı
![]() ![]()
20-08-2008, 23:47
Bravo ! Riza amcaya !
![]()
20-08-2008, 23:48
akay77 yazdı:erden abi mezgitle aynı yerden yakaladım dedi 8-10 mt çıkıyormuş şahsen ben yakalasam adres belli erden akayımın yanı bak kesin yakala istersen İST yakal bana getir yanlız siz parmağınızı yemeyin hahaha ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|