Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çiftlikköyden rıza amca kuçuyu tutmuş
çiftlikköy yasama sahili

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
yalçın rıza amca götürmüş köpek balığını nasıl pişireceğini bilyormuBobositede tarifi var desydinRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bravo Rıza amcayaAlkis
Bul
yaw yalçın rıza reise ben sordum balık yok dedi .köpek balığı yakalamış bende istedim şiş yapcaktım saldım dedi .kudurdum zaten doktor iki köpek balığının birini vercekti oda birini salmış .bana hırs bastı gece gündüz balığa gitcem veya köpek balığı tutandan satın alcam .sayın balıkçılarımın yaptığını yapcam bide mahalleye yedircem Bobo paylaşım için tşk ler yeğenimAlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
helal olsun rıza abiye tbr.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
M.Ali abi bir tarif verdi.Köpek balığı revaçta aranan balık oldu.GulumseGulumsebizede denk gelsede biz de yapsakGulumseRıza amca tebrikler keşke salmasaydın.
Bul
yalova tatar yazdı:yaw yalçın rıza reise ben sordum balık yok dedi .köpek balığı yakalamış bende istedim şiş yapcaktım saldım dedi .kudurdum zaten doktor iki köpek balığının birini vercekti oda birini salmış .bana hırs bastı gece gündüz balığa gitcem veya köpek balığı tutandan satın alcam .sayın balıkçılarımın yaptığını yapcam bide mahalleye yedircem Bobo paylaşım için tşk ler yeğenimAlkisSeerf

sen al hazırla sosla beraber dondurucuya organizasyonda tadına bakarızBoboBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
erden abi mezgitle aynı yerden yakaladım dedi 8-10 mt çıkıyormuş şahsen ben yakalasam adres belli erden akayımın yanıHappyHappy
Bul
Bravo ! Riza amcaya ! Alkis
Bul
akay77 yazdı:erden abi mezgitle aynı yerden yakaladım dedi 8-10 mt çıkıyormuş şahsen ben yakalasam adres belli erden akayımın yanıHappyHappy

bak kesin yakala istersen İST yakal bana getir yanlız siz parmağınızı yemeyin hahahaBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi