Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AVŞA ADASI İLE İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
Arkadaşlar;ben az önce üye olup aranıza katıldım ama uzun zamandır bu forum sitesiyle ilgileniyorum.Harika bir site.Bizim gibi balık avına gönül vermiş kişilere çok iyi bir yol gösterici.Benim şu an bilmek istediğim bir konuda yardımınızı rica ediyorum.(tabiki mümkünse..).Hafta sonu AVŞA'ya gidiyorum ve bu yıl oraya giden arkadaş varsa (sevgili DOKTOR gibi)orada hangi tür balık avını yaptı ve ne tür balık çıkıyor ? Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?teşekkürler....
Bul
sağlık konusundan ötürüben gidemedim ama arkadaşlar gitti çok uskumru varmış birde sandalla çıkabilirsen 3 lü köstekli takım yanında götür istavrit çaparisi,uskumru çaparisi götür boş gelmezsin yanında bolca içme suyu götür orda su sıkıntısı varmış birde hotel de kalmanı tavsiye ediyorum arkadaşlar hotel tavsiye ettileriyibir tatil geçirmeni dilerim.

rasgele
Bul
BU SENE USKUMRU SENESİ GİBİ GÖZÜKUYOR SİMDİLİK BOL MİKTARDA VAR MARMARA DENİZİNDE. KIYIDAN CAPARILERE BİLE GELİYOR.
SANA RASTGELSİN
:0521::0521::0507::0521::0521:
Bul
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.Zannediyorum hiç kimse rus kefali için av yapmamış.Daha önceki yıllarda(3yıl önce) gittiğimde bu ayda çok güzel rus kefali vardı.En çok kefal çıkıyor mu diye merak etmiştim.Ama uskumru bol ise sorun yok.Yalnız kıyıdan derken hangi kıyı biliyor musunuz?(Avşa iskelesi,çınar veya yiğitler köyü sahili gibi)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antaya kıyı balıkçılığı için biraz bilgi utkusarı 10 3,960 13-12-2007, 20:30
Son Yorum: ANTALYALI07
  bilgi acemi balıkcı 15 3,204 10-02-2007, 15:41
Son Yorum: Arşimet
  Palamut Çaparasi hakkında bilgi BerkBaba 1 1,632 16-10-2006, 09:43
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi