Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Su jeti
Dün arkadaşımla beraber antalya limanına balığa gittik ama amaç tamamen saptı.2 kere attım oltayı ikisindede kayaya çekti balık bende topladım takımları,zaten çok ama çok sıcaktı.arkadaşımın babası limanda gümrükde ,gümrükler muhafaza teknesi mürettebatı ve gümrükteki tekne Kemer sahil güvenlikte gördüğüm teknenin aynısıydı.hep gözüm kalırdı içini merak ederdim dün gezdim ve eridim bittim.gerçek anlamda jet.1500lük 2 tane motor varmış.km cinsinden 110 km yapıyomuş.daha neler neler.resimini çekti arkadaş yeni elime geçti paylaşmak istedim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
şeref paylaşım için çok teşekkürler.bende hep merak etmişimdir,böyle teknelerin içini senin sayende merakım gitti.ellerine sağlıkAlkisAlkisAlkis
Bul
süper görünüyor vegüzel hız yaptığı belli paylaşım için teşekkürler
Bul
Acaba bunla sırtı çeksek nasıl olurHappy aslında tam balık tutmak için havuzluğu çok geniş ama işte...Gulumse
Bul
çok güzel gözüküyor arkadaşım ama motor gücü konusunda tereddütte kaldım o tekneye 3000 lik motor fazla galiba bi yanlışlık olmasın .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:çok güzel gözüküyor arkadaşım ama motor gücü konusunda tereddütte kaldım o tekneye 3000 lik motor fazla galiba bi yanlışlık olmasın .

Banada arkadaşımın babası dedi(bu teknenin mürettebatı olan).zaten limandan çıkasıya kadar bile bir sürü yakıt harcıyomuş.ihbar oldumu çıkartıyolarmış limandan.izin gerekiyomuş çıkması için.ben kemerde sahil güvenlikte görmüştüm arkasında epeyce bi yüksek dalga çıkartıyodu.ben tekrar bi soruyum,yanlışlık varsa yazarım
Bul
Çok güzelmiş tekne teşekkürler
Bul
güzel paylaşımın için teşekkürler.kokpit de süperAlkis
Bul
Seref kardes cok guzel tekne. Temenim en yakin zamanda boyle teknen olsun ! Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Seref kardes cok guzel tekne. Temenim en yakin zamanda boyle teknen olsun ! Seerf

Sağol abi çok teşekkürler.hepimizin olur inşallah ama bunu alınca yanında bide benzin istasyonu almak lazımGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi