arkadaşlar 15 günlük tatilden sonra hızımı alamayıp bir haftalıgına tekrar kaçtım hanımda işten çıkınca peşimden geldi iki gün beraber tatilimizi yapıp akşam yolcu ettim ve pazartesi günü yücelin köyü olan turanlara gidip harun arkadaşımızla çadırı kurduk ve yüceli beklemeye başladım saat iki gibi gelmiş,bende aramadım yatıp uyusun diye oda benim yatığımı zanedip beni aramamış sabah kaltım baktım yücel sahilde mımıra olta atmış bekliyo tabiki boşa bekliyo ben haberini aldım mırmır mera degiştirmiş,oltaları toplayıp hemen bir güzel kahvaltı yapıp balıklar için yer keşfi yaptıktan sonra çarşamba günü boru kurdumuz geldi, hemen meraya gittik fakat fırtına çıkınca meranın yerini değiştirip sahile yakın bir yerde koya girip hemen olta hazırlığımızı yapıp yemleri takalım dedik fakat yemler çok berbat durumdaydı artık yapacak bir şey yoktu elimizdekilerinle yetinip atmaya başladık,tapiki saat on gibi ben şova başladım iki adet porsiyonluk peşpeşe geldi,yücel atıp hababam sırasıyla şamandıralarla yer belirleyip takım kopartıp duruyo tam üç adet üçer metre arayla şamandıralar göz kırpıp duruya son şamandırda takılınca balıkta vardı ve oda takıldı isyanlar baladı başlayacak ve sakileşmeye başlayıp oturdu bir saate yakın derken şamandıra bıraktı kendini hah kurtuldu dedi birde baktımki eşkina oltada fakat ne görelim balık ölmüş neyse hadi rastğele dedim derken şova başladı arka arkaya balık almaya keyif yücelde gıcır,birde burundan deneyeyim dedi baktım isyan ederek geliyo en aşağı iki kiloluk eşkina kopartıp tüymüş sana hava yapacaktım diyo,dur dedim senin yerinden atayım dedim yücel iğne bağlamaya fırsat kalmadan bagırdım atmamla şamandıranın suya dalması bir oldu bir kilonun üstünde yücel yadıma gelip kamışın ucundan misinayı alıp balıkla mücadele başladı sonunda mücadeleyi biz kazandık balıgı torbaya götürünceye kadar ben hemen bir daha attım yücel koş dedim ve tekrar yardım etti oda bir kiloluk kadardı,yüzümüzde gülücükler açarak balığa son verdik,arkadaşlar çok güzel meralar var hemen hemen her taşın altı eşkina yapacak gibi organizasyon yapacagımız zaman hava iyi giderse herkezin güzel bir balık alacağını zannediyorum,fakat çadırda yatacak olan arkadaşlar üzerlerine muhakkak kalın giyisi ve battaniye alsın serin oluyor geceleri
yerim ben onları maşallahhhhhh güzel av olmuş şimdi organizasyon için iştahım biraz daha kabardı iinşallah havalar iyi giderde balık tutarıztebriklervatozu kim neyle tuttu onuda merak ettim
valla ahmet abi merakla bu resimleri bekliyordum bende sizden balık haberleri aldığımdan beri aklım sizde dahada haberler gelir dedim bunlarla kalmışsınız ama süper olmuş balıklar harika görünüyor,
orada organizasyonda güzel işler yapacağız inşallah.
başka resim yokmu kalacagımız yer hakkında bilgiler resimler yüceldemi sende yokmu.
bereketli olsun rastgele.
salı akşamı moda organizasyonunda yazdım adını görüşüyoruz artık
araphüso26 yazdı:yerim ben onları maşallahhhhhh güzel av olmuş şimdi organizasyon için iştahım biraz daha kabardı iinşallah havalar iyi giderde balık tutarıztebriklervatozu kim neyle tuttu onuda merak ettim
hüseyin irina balığı bende vatos olarak biliyordum fakat vatosta zehirli diken olmuyormuş bunda öldürücü zehir olduğunu söylüyorlar,vatos voli agında çıktı bende resimledim.
LeVrEkCi yazdı:valla ahmet abi merakla bu resimleri bekliyordum bende sizden balık haberleri aldığımdan beri aklım sizde dahada haberler gelir dedim bunlarla kalmışsınız ama süper olmuş balıklar harika görünüyor,
orada organizasyonda güzel işler yapacağız inşallah.
başka resim yokmu kalacagımız yer hakkında bilgiler resimler yüceldemi sende yokmu.
bereketli olsun rastgele.
salı akşamı moda organizasyonunda yazdım adını görüşüyoruz artık
Lakerda yazdı:Bu show alkışlanır Ahmet Bey.Tebrik ederim.Raporunuzdan avın size ne kadar zevk ve heyecan verdiği açıkça anlaşılıyor..
Rastgele..
mehmet ağbi sağol aslında çok güzel geçti fakat arada yem sorunu var teke bile zor bulunuyo yemimiz olsaydı dört günde çok eşkina alırdık.tahmin ediyorum.