Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üniversite ev yardımı
arkadaşlar bügün öss tercih sonucları açıklandı yakınlarından İZMİR buca çıkan varsa öğrenci kardeşlerime ev konusunda elimden gelen yardımı yaparım.
Bul
Abi İzmir değilde Ankara pek bi makbule geçerdi Gulumse bu yardımsever düşüncen için tebrikler abiAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar bügün öss tercih sonucları açıklandı yakınlarından İZMİR buca çıkan varsa öğrenci kardeşlerime ev konusunda elimden gelen yardımı yaparım.
AlkisAlkisfikret bey çok güzel bir davranış.sizi bu paylaşımınızdan dolayı kutluyorumAlkis
Bul
balıkçı0742 yazdı:Abi İzmir değilde Ankara pek bi makbule geçerdi Gulumse bu yardımsever düşüncen için tebrikler abiAlkis

şeref ankaralı arkadaşlarda var elinden gelen yardımları yaparlar.
Bul
fikret yardım etmiş kadar oldun ALLAH razı olsun, benim oğlan aydın yüksek meslek okulunu kazandı bizde oralardan ev arıyacazGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
fikret abi düşünmen yeter,allah razı olsun..bu türlü ihtiyaçlardan dolayı bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
fiko abi kardeşim buca 9 eylül kamu yönetimine girdi,, bizim evler arası 20 dk. ama SmileBobo Sağol abi düşüncen için Alkis yardımın dokunur inşallah o tarafa geliceklere
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Fikret abi davranısınız ıcın kutluyorum. Ben Izmırı yazmıstım ama 1. tercıhım oldu ıstanbuldayım.
Sazanları özledim...
Bul
istavritci yazdı:fikret yardım etmiş kadar oldun ALLAH razı olsun, benim oğlan aydın yüksek meslek okulunu kazandı bizde oralardan ev arıyacazGulumse
m.ali abi oğlunuzu kutluyorum.başarılarının devamını dilerimAlkisAlkis
Bul
fikret abi düşüncen için teşekkürler inşallah herkes aynı duyarlılıgı gösterir istanbula gelecekler olursa bizde araştırma yapar elimizden geleni yaparız.
rusan ve diğer tüm arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi