Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mezgiti gören varmı
DEĞERLİ Arkadaşlar hani bir zamanlar balığa cıktığımız zaman balık olmasa bile bizi eve boş göndermeyen mezgiti ocanımın içi balığı gören varmı zira bizim buralarda kayboldu bu balık nerdesin mezgit geri dönAffet
Bul
hakan bey saros da var.söylemesi ayıp ben akşam kızarttım çok nefistiGulumse
Bul
eee zamanında tutupta beğenmediğimiz zamanları hatırlıyorum şimdi oltaya lapin gelince şöylebir kuşkuyla bakıyorum acaba ilerde bunamı kalacaz diye
Bul
white gull 17 yazdı:hakan bey saros da var.söylemesi ayıp ben akşam kızarttım çok nefistiGulumse
Hocam şimdi mezgit yemek için sarosamı gelelim afiyet olsun benim içinde yiyinSmile
Bul
H&H' yazdı:DEĞERLİ Arkadaşlar hani bir zamanlar balığa cıktığımız zaman balık olmasa bile bizi eve boş göndermeyen mezgiti ocanımın içi balığı gören varmı zira bizim buralarda kayboldu bu balık nerdesin mezgit geri dönAffet
hakan pek istavrite tekılmadım bu sene ama tutanıda ne gördüm ne duydum gerçekten mezgit kayıplarda bu sene.
gerçi mezgitin marmarada tutulanı yenirmi yenmezmi ne kadar saglıklı tartışılır açıkçası ama ne yapalım bulsak yiyecez o canım mezgitiGulumse
Bul
darıcalı yazdı:eee zamanında tutupta beğenmediğimiz zamanları hatırlıyorum şimdi oltaya lapin gelince şöylebir kuşkuyla bakıyorum acaba ilerde bunamı kalacaz diye
lapinmi abi bulsakda yesek Siyirdim
Bul
darıcalı yazdı:eee zamanında tutupta beğenmediğimiz zamanları hatırlıyorum şimdi oltaya lapin gelince şöylebir kuşkuyla bakıyorum acaba ilerde bunamı kalacaz diye
YOK ABİ senle biz nasılsa beraber balığa cıkıyoruz olmadı iskorpit yaparız Hehe
Bul
geçen gün istanbula gittim iş için çabuk hallettim işlerimi sonra baktım zaman var arabamda taşıdığım takımlarımı arnavut köyde salladım takımlar dibe oturmadan tıklamalar başladı yanılıyormuyum diye sardığımda iki tane mezgit vardı. ama çok ufaktı saldım bir kaç denemeye daha karar verdim sanki çapari sallar gibi geldi mezgitler ama hepside istavrit gibi ufaktı saldım ve takımları topladım mezgit var ama daha marmaraya girmedi hele kocaeli körfezine hiç balık girmediSnifsinf
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
hurriyet yazdı:geçen gün istanbula gittim iş için çabuk hallettim işlerimi sonra baktım zaman var arabamda taşıdığım takımlarımı arnavut köyde salladım takımlar dibe oturmadan tıklamalar başladı yanılıyormuyum diye sardığımda iki tane mezgit vardı. ama çok ufaktı saldım bir kaç denemeye daha karar verdim sanki çapari sallar gibi geldi mezgitler ama hepside istavrit gibi ufaktı saldım ve takımları topladım mezgit var ama daha marmaraya girmedi hele kocaeli körfezine hiç balık girmediSnifsinf

valla haklısın dostum körfeze balık girmiyor nedeni ise malesefyunus ailesi o şirin yaratıklar balığı rahat bırakmıyor malesef
Bul
mezgit çanakkalede bol gerçekten, ama başka taraflar pek yapmıyo heralde
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17.05.2009 gelen varmı b.kral 18 3,109 18-05-2009, 13:11
Son Yorum: fish or die
  balık çeşiti tanıyan varmı erdekli 19 3,153 27-03-2009, 15:33
Son Yorum: araphüso26
  arkadaşlar boğaza giden varmı KANYON 10 2,799 15-05-2008, 11:59
Son Yorum: balıkoltası
  ömerli barajında balık yakalayan varmı? maceratorr 2 2,356 17-07-2007, 18:12
Son Yorum: maceratorr
  av tv seyreden varmı eşref sürek 3 1,815 28-04-2007, 13:45
Son Yorum: eşref sürek
  istanbul da ucuz av malzemeleri nereede satılır yada bi internet sitesi varmı ekselans3458 4 2,876 25-04-2007, 17:18
Son Yorum: harslan1978
  aramızda evcil hayvan besleyen varmı ahmedow 14 3,538 29-03-2007, 08:50
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi