Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir darıcalı daha
Tüm amatör balıkcı net üyeleri merhabalar hepinize bol balıklı avlar ben aranıza yeni katıldım ilkide katılmışım hep darıcalı ahmet abinin yüzünden oldu iyikide oldu Siyirdimduydumki modada organizasyon varmış benide yazarsanız sevinirim hemde sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı bulurum saygılar76
Bul
H&H' yazdı:
Tüm amatör balıkcı net üyeleri merhabalar hepinize bol balıklı avlar ben aranıza yeni katıldım ilkide katılmışım hep darıcalı ahmet abinin yüzünden oldu iyikide oldu Siyirdimduydumki modada organizasyon varmış benide yazarsanız sevinirim hemde sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı bulurum saygılar76
hakan bey aramıza hoşgeldiniz organizasyona isminizi ekliyorum şimdiden rastgele Alkis
Bul
hakanım aramıza hoş geldin artık seninde kocaman bir ailen oldu hayırlı olsun
Bul
Hakan aramıza hoşgeldin.
Bornova - izmir
Bul
Hakan bey aramıza hoş geldiniz..
Sazanları özledim...
Bul
hakan aramıza hoş galdin Alkisahmet seninde gözün aydın bir darıcalı daha arkadaşın oldu sırtın yere gelmez artık.darıca organizasyonu bile yaparsınızGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:hakan aramıza hoş galdin Alkisahmet seninde gözün aydın bir darıcalı daha arkadaşın oldu sırtın yere gelmez artık.darıca organizasyonu bile yaparsınızGulumse

zaten bir pilan yapıyorum tam olarak netleşsin herkesi toplayacağım darıcaya
Bul
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar..
Bul
hakan bey hoşgeldiniz.kalıcı olmanız ve güzel paylaşımlarAlkis
Bul
hakan hoş geldin hoş bir yere geldinRoseAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba, daha Siteye üye olmadan sizlerden biriyle yüzyüze tanıştım. İshakdede 31 4,797 06-08-2008, 00:10
Son Yorum: kılçık
  bi balıkçı daha artiz 32 4,572 30-03-2008, 21:02
Son Yorum: kılçık
  ANTALYA dan bir selam daha balıkçı dostlar... dharmanci 15 3,626 09-01-2007, 20:20
Son Yorum: kaşalot

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi