Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ben bu poyrazı çok sevmeye başladım
cumartesi günü kızlarım eşim ve ben tekne balık avına çıktık

Tekneyi dubaya bağladığımızda rüzgar nedeni ile sağa sola yalpalanmaya başladık.

Nedenini soran çocuklarıma rüzgardan dolayı dedim.
neden kıyıdan tutmadığımızı sordular rüzgardan dolayı balığın kıyıya yanaşmadığını söylediğimde aaa ne güzel o zaman o gelmeyen balıklar büyüyüp kocaman olacaklar bizde büyük balık yakalayacağız dediklerinde pek ne demek istediklerini anlayamadım.

Forumda okduğum av raporları herkesin poyrazdan şikayet etmesi ile konuşmaları aklıma geldi. o kıyıya gelmeyen balıkların büyüyecek demelerin nedenini anladım.

O yüzden çoğu arkadaşım bana kızacak ama balığı kıyılamayan denizi hala ısıtmayan poyrazı cocuklarım sayesinde daha çok sevmeye başladım.

Sizde bir düşünün bakalım, NEDEN SEVDİĞİMİ[Resim: tongue.gif] [Resim: tongue.gif]
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
hurriyet yazdı:cumartesi günü kızlarım eşim ve ben tekne balık avına çıktık

Tekneyi dubaya bağladığımızda rüzgar nedeni ile sağa sola yalpalanmaya başladık.

Nedenini soran çocuklarıma rüzgardan dolayı dedim.
neden kıyıdan tutmadığımızı sordular rüzgardan dolayı balığın kıyıya yanaşmadığını söylediğimde aaa ne güzel o zaman o gelmeyen balıklar büyüyüp kocaman olacaklar bizde büyük balık yakalayacağız dediklerinde pek ne demek istediklerini anlayamadım.

Forumda okduğum av raporları herkesin poyrazdan şikayet etmesi ile konuşmaları aklıma geldi. o kıyıya gelmeyen balıkların büyüyecek demelerin nedenini anladım.

O yüzden çoğu arkadaşım bana kızacak ama balığı kıyılamayan denizi hala ısıtmayan poyrazı cocuklarım sayesinde daha çok sevmeye başladım.

Sizde bir düşünün bakalım, NEDEN SEVDİĞİMİ[Resim: tongue.gif] [Resim: tongue.gif]
hürriyet abi balık kıyıda zaten..ama poyraz müsade etmiyor.ne karadan nede tekneyle.ama aklın yolu bir.yine senin dediğin konuya geliyoruz.avcılık az oluyor.ama kıyı avcılığıda olmassa ne yapıcaz.biz trol çekmiyoruz kiGulumse
Bul
buraqo17 yazdı:hürriyet abi balık kıyıda zaten..ama poyraz müsade etmiyor.ne karadan nede tekneyle.ama aklın yolu bir.yine senin dediğin konuya geliyoruz.avcılık az oluyor.ama kıyı avcılığıda olmassa ne yapıcaz.biz trol çekmiyoruz kiGulumse
kıyı avcılığı olacak elbette ama şimdi vurduğun diğer balıkların 1 ay sonraki haliniGulumse
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
hurriyet yazdı:kıyı avcılığı olacak elbette ama şimdi vurduğun diğer balıkların 1 ay sonraki haliniGulumse
kıyı balıkçılığının sonu yokki onu nasıl ayıştırıcaz...o zaman şöyle yapıcaz 5 yıl kıyı avcılığı yapmıycaz 5 yıl sonun da 1 yıl avlanıcaz .tekrar beş yıl avlanmıycaz falan filanSmileen önemlisi küçük balık tutmamak ve vurmamak.ayrıca sularımızı temiz tutmak.kıyı trolcuları şikayet etmek ben ce bu saydıklarımızı yaparsak balık ve diğer canlılar hem büyür hemde çoğalır diye düşünüyorum hürriyet abiGulumse
Bul
buraqo17 yazdı:kıyı balıkçılığının sonu yokki onu nasıl ayıştırıcaz...o zaman şöyle yapıcaz 5 yıl kıyı avcılığı yapmıycaz 5 yıl sonun da 1 yıl avlanıcaz .tekrar beş yıl avlanmıycaz falan filanSmileen önemlisi küçük balık tutmamak ve vurmamak.ayrıca sularımızı temiz tutmak.kıyı trolcuları şikayet etmek ben ce bu saydıklarımızı yaparsak balık ve diğer canlılar hem büyür hemde çoğalır diye düşünüyorum hürriyet abiGulumse
sevgili burak bunu senin için yazmadım sakın üstüne alınma 9 yaşında çocuğumun düşüncesiydi beni etkiledi balık vurmayalım avlamayalım demiyorum.
zaten gırgırlar ağların gözeneklerini yasal yapsalar balık derdimiz kalmayacak
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
burağa katılıyorum ve hürriyet abi senin 9 yaşında çocugunuda alnından öpüyorum afferim ona Gulumse
poyraz dolayısı ile 1 hafta balıkçılık yapılamaması bile balığa rahat vermiştir mutlakaAlkis
Bul
hurriyet yazdı:sevgili burak bunu senin için yazmadım sakın üstüne alınma 9 yaşında çocuğumun düşüncesiydi beni etkiledi balık vurmayalım avlamayalım demiyorum.
zaten gırgırlar ağların gözeneklerini yasal yapsalar balık derdimiz kalmayacak
biliyorum hürriyet abi benim için yazmadığını.ama güzel bir sohbet ve paylaşım oldu ne gzl.bende alınganlık yok hürriyet abim kalbini ferah tutAlkisAlkis
Bul
ya denize hasret kaldık be abi 2 aydır havalar yüzünden balıga cıkamıyoz.hava ii oluncada biz calışıoz.kısmet artık önümüzdeki maçlara bakacagız
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
andrail gail yazdı:ya denize hasret kaldık be abi 2 aydır havalar yüzünden balıga cıkamıyoz.hava ii oluncada biz calışıoz.kısmet artık önümüzdeki maçlara bakacagız

hehehehehehehe önümüzdeki maçlarda başarılar dilerimSiyirdimRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hürriyet abi işten güçten bende anca hafta sonları anca çıkabiliyorum balığa oda kıyıdan, poyraz oldumu ortalık karman çorman oluyor. Bu hafta ilk defa sabah denedik deniz biraz sakinlemişti ve güzel av oldu sayılır. Dahada iyi olucaktı ama saat 08:00 olduğu anda gene poyraz esmeye başladı ve balığın tadı kaçtı. Sakin havaları özler olduk kısmetse bikaç güne biraz kesecekmiş gibime geliyor. Umarım balıklar bu arada havyarını dökmüş olurda güzelim havyarlı balıkları ağlara feda etmeyiz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Taşlarımdan kurtulmaya başladım ALTAYLI 62 6,186 04-01-2012, 22:29
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi