Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moda süprizi
mehmet ali abiyle dün akşam konuştuk ne yapalım diye canımda çok sıkılmıştı hadi balığa gidelim dedik gündüz ozanlada görüşmüştük ama o aramadı akşam olunca bizde her zamanki gibin tekeleri çıkardık doğru av yerine gittik tık yok sonra ilk vuruş eşkina tamam bu akşam iyi balık tutacağız dedik ve sonra yok oldu . mehmet ali abi 22,30 kadar duralım dedi ve sonra gelen süpriz ve sayın balıkçımın yardımıyla kepçeyle aldık .kısa günün karı diyelim.tabi yanımızda fotoğraf makinesi yoktu evde çektim.canımın sıkıntısı gitti ve terapi alıp eve döndüm.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
sıkıntıları atmışsın erol abi gerçekten sürpriz olmuş Alkis Almışsın epey balık bereketli olsun eline emeğine sağlık.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
erol abi en sonunda levreğide tuttunya sana helal olsun ne diyeyim artık sizi oradan koparabilene aşkolsun.
orada daha açığa atarak çok levrek alırsınız 1 tane varsa dahada vardır ama biraz daha uzağa atın oltanızı.birde canlı ufak izmarit ispari deneyin oradan çok daha levrek tutacağınıza eminim.
valla sabah sabah gözüm açıldı tebrikler.devamını bekliyoruz artık.
zaten zehirlenmişsinizdir artık oradan kopamassınız.manzara güzel ortam güzel birde levrekler eşkinalar ohhhh ki ohh valla.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
(vayy bee orada bana denk gelse tam bomba olacakmış hehehehe)
Bul
LeVrEkCi yazdı:erol abi en sonunda levreğide tuttunya sana helal olsun ne diyeyim artık sizi oradan koparabilene aşkolsun.
orada daha açığa atarak çok levrek alırsınız 1 tane varsa dahada vardır ama biraz daha uzağa atın oltanızı.birde canlı ufak izmarit ispari deneyin oradan çok daha levrek tutacağınıza eminim.
valla sabah sabah gözüm açıldı tebrikler.devamını bekliyoruz artık.
zaten zehirlenmişsinizdir artık oradan kopamassınız.manzara güzel ortam güzel birde levrekler eşkinalar ohhhh ki ohh valla.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
(vayy bee orada bana denk gelse tam bomba olacakmış hehehehe)

ya hiç sorma o kadar kötü bir gün sonunda bu süpriz tabi zokayı yedik bakalım ne olacak bu işin sonu.
Bul
erol abi süpersin siz bu işi layıkı ile yapanlardansınız tebrikler sayın balıkçılarımAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:erol abi süpersin siz bu işi layıkı ile yapanlardansınız tebrikler sayın balıkçılarımAlkisAlkis

hüseyin eylülden sonra bilecikteyim oralarda neler yaparız onu düşün bakalım.
Bul
Erol bey tebrik ederim,bereketli olsun.Darısı ben dahil levrekle tanışmayan diğer arkadaşlara..
Rastgele..Alkis
Bul
abi bana bunu yapmayacaktın..10 kere sordum akşam balığa çıkacakmıyız diye,ben seni ararım dedin,haberleşiriz dedin bekledik...2 gün önce nihat abiye söylemiştim,ordan levrek alındığını daha irileri var dikkat etmek lazım..çok mutlu olmuşsun gözlerinden belli..saygılar..raastgele..
Seerf
Bul
Lakerda yazdı:Erol bey tebrik ederim,bereketli olsun.Darısı ben dahil levrekle tanışmayan diğer arkadaşlara..
Rastgele..Alkis

darısı tutamıyanların başına mehmet abi.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi bana bunu yapmayacaktın..10 kere sordum akşam balığa çıkacakmıyız diye,ben seni ararım dedin,haberleşiriz dedin bekledik...2 gün önce nihat abiye söylemiştim,ordan levrek alındığını daha irileri var dikkat etmek lazım..çok mutlu olmuşsun gözlerinden belli..saygılar..raastgele..

ozanım snein yeni telefonu valla kaydetmemişim onun için diğer telefondan aradım ulaşılamıyor,senle internette görüştük gidermiyiz diye ondan kopukluk oldu.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ufak bir moda hatırası..... istavritci 26 4,449 01-07-2008, 09:42
Son Yorum: harslan1978
  19-06-2008 moda eşkina avı fotokopici 19 3,215 24-06-2008, 10:01
Son Yorum: andrail gail
  moda'ya devam...... big fish onur 11 2,436 19-07-2007, 08:30
Son Yorum: istavritci
  GÜZEL BİR MODA AKŞAMIYDI istavritci 20 3,373 10-07-2007, 19:49
Son Yorum: ALTAYLI
  4/7/2007 moda sahili instinct 39 5,453 06-07-2007, 00:24