Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bot önerisi
Sevgili arkadaşlar
avlanmak ve gezinti amaçlı bir bot almak istiyorum fakat bot marka ve motor marka tercihi yapamadım anlayan varsa lütfen yardım

İlk sorum motor hangi marka ve kaçlık olmalı. alacağım bor 3.30 - 3.90 arası olucak

ikinci sorum bot hangi marka olmalı ve alırken hangi özelliğine dikkat etmeliyim

irtibatta olduğum satıcıda 2. el 6 lık bi motor var ve seastar 3.90 lık sıfır bir bot var acaba bu ikili nasıl bir tercih olur.
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
Arkadaşlar ayrıca bot kalınlığı denya cinsinden kaç olursa o bot kesinlikle sağlam diyebiliriz???Gulumse
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
Sedat Bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz. avlanmak ve gezinti amaçlı dediğiniz botu deniz,tatlı su vs. de nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz. çok farklı fiat ve kalitede botlar olduğunu azbuçuk biliyoruz. çıkabileceğiniz rakamlarda kaliteye hitap edecektir. güzel paylaşımlar dileğiyle
Bul
Sevgili murkican,
denizde kullanmayı düşünüyorum.
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
Sedat bey, verdiğiniz boyutlar için 5 veya 6 hp.lik 4 zamanlı bir motor bana göre yeterli. Model marka öneremeyeceğim. Net'te arama yaparsanız bir çok marka ve modelin özelliklerine rastlarsınız. Alacağınız ikinci el motorun faturası yoksa tavsiye etmem.İleride tekne ve motorunuzu belgelendirirken çok uğraşırsınız. Yanlış hatırlamıyorsam 2009 martına kadar süre verildi.Tüm tekneler kayıt altına alınacak.
Tekne ve motor almadan önce aşağıdaki linki bir okuyun derim.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=6610
Bul
sedat bey aramıza hoşgeldiniz...ben bu işlerden fazla anlamıyorum.ama sea master bot (fiyat uygun ve kaliteli )ve mercury 4 zamanlı motor tavsiye edebilirim,kullanan dostlardan tecrübe ile sabittir..3.90 bota 6 hp motor süper olur bence..ama imkan varsa hiç düşünmeden bir fiber al derim,bahsettiğim sea master fiyatına 4 metrelik fiber kayık alırsın..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bende bot işiyle uzak yollu ilgileniyorum sebebide Liman sorunları ama fazla detaya inemedim bilmem ama lüx teknelere bak derim en çok hangi marka bot kullanıyorlar ençok hangi model marka satıyor Mehmet abinin dediği gibi int den teknik bilgiler edinebilirsin
Bul
İlginiz için herkese teşekkürler...Alkis
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul
Aramıza hoşgeldiniz.İzmirde nerelerde avlanıyorsunuz,saygılarımla rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Teşekkür ederim...Ben genelde bu botu aldıktan sonra muğla taraflarında avlanıcam...
GulumseDoĞRuSeDaTSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bot önerisi Cihan Deniz 29 8,183 17-12-2014, 00:52
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi