Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Kayıt Tarihi: 13-12-2006
of of of ilkerim ağzımın suyu aktı şimdi .hele baklavalar yatıyor orda.

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
**********
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
evet baklava dilimli olmasının amacı kaşığa rahat sığsın diye .o dilimlerden 3-4 tanesini aynı anda kaşığa yükleyip yutan bile var.ben en fazla 2 tane üst üste yutarım.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayıt Tarihi: 07-02-2007
Bu hamur işi ciğnenmeden götürülüyorsa,lezzeti nasıl anlaşılacak,yoksa corbanın önünden ekmek niyetinemi yeniyor.Tarifide olsa iii olacaktı corbanın rengine bakılırsa oda ayrı bir lezzet olduğu belli.Emeğine sağlık.
Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
orhan abi son resime bak.. şimdi kaşığa baklava dilimli hamuru alırsın..

sonra çorbanın içine daldırır bi sallarsın. kaşığın aldığı kadar çorba ile beraber indire gandi mideye
tavuk suyu yada çorba yutmayı kolaylaştırıyo...sivrihisar emirdağ tarafında meşhurdur arap aşı



yav ilker senin işin yokmu dostum töbe töbe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
Kayıt Tarihi: 12-12-2006
ilker ellerine sağlık görüntüler süper,kış yemegi demişsin bari kışın verseydin hanıma yaptırmaya calışırdık,şimdi kışı bekleyip duracagız.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kayıt Tarihi: 26-03-2008
İlker bu saatte nerden baktım ben şimdi buna ....hiçmi başka işin yok senin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
aahmet yazdı:ilker ellerine sağlık görüntüler süper,kış yemegi demişsin bari kışın verseydin hanıma yaptırmaya calışırdık,şimdi kışı bekleyip duracagız.
ahmet abi kış yemeği dedim.ama şimdide yapılırsa yenir.kışın geceler uzun.eş dost zaman geçirmek için arabaşı yapar birbirlerini çağırırlarmış.yerler içerler muhabbet ederler.hatta en büyük lokmayı kim yutacak diye yarış bile yapılırmış.ben böyle duydum.şimdi yapılsada soğuması için bulunur elbet bir yer.yalnız hamurunu tutturamadınmı olay bitmiştir.hamur sert olur,yutulmaz.çok tecrübeli eller bile bazen kıvamını yakalayamıyor.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Kayıt Tarihi: 31-07-2006
Bizde her kış yapılır.Çorbası sıcak olacak kaşıkta biraz iri olacak çorbaya batırıp ıslayıp cork diye ses çıkar yuttunmu mideye kayacak yemek borusundan zevkli bir yemek türüdür.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006