Yorumları: 78
Konuları: 9
takriben 2 m en fazla 5 metrede çayır şeklinde yosunluk yer yer kumluk ve taşlıklar olan bi merada mırmır ve ispari için dalmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir nasıl randıman alabilirim nelere dikkatetmeliyim ve ağırlık ve zıpkın en uygunu han gisidir
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Zafer ahiret sorusu sormuşsun
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
Bana göre öylede Dalgıç olanlar için kolaydır
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Zafer bu konuda iyi dalış yapan arkadaşlarımız sana sağlam bilgi vereceklerdir ama ben mırmırı daima kımluk alanda kıstırmışımdır.Erişteliklerde sabahın erken saatlerinde rastlıyor idim
H.A.R.U.N yazdı:Zafer ahiret sorusu sormuşsun
Bana göre öylede Dalgıç olanlar için kolaydır
bende dalgıçlara sorarım ağbi yinede eyvallah
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mırmır kumlukta isparoz heryerde musallat olur adama
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
hadi dalgıçlar bi yardım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
dalcağın zaman bana haber ver ben su üstünde durup sana şamandra görevi yaparım ipin bi ucuda bende olur ahbap merak etme sen
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Nerde bizim dalıcılılar hadi bi yardım ediverin gayretleniverelim arkadaşlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
zafer arkadaşım elimden geldiğ kadar sorularına cevap vermeye çalışayım...
öncelikle eğer elbisen varsa ağırlık hesabı kilona göre olur.mesela ben 92 kiloyum 6-8 kilo arası ağırlık kullanıyorum.ama elbise kullanıyorken elbisesiz dalarken kurşun kullanmıyorum..zıpkın olarak ben apnea yada biraz daha ucuz olsun dersen nemrot derim,fiyatlar uygun..boy olarak 75 lik ideal mırmır ve ispari için iyi,ama ileriyi düşünerek 90 lık bir apnea al,uzun zaman kullan derim sana..mırmır ve ispari kumluk alanlarda kumu karıştırıken görürsün seninle fazla ilglenmez yukarıdan üstüne dalıp atış yapabilirsin baskın avı iyidir,ben genelde bu şekilde avlanırım,yada taş altı yaparsın kayalıkların kumla birleştiği yerlerde kayanın üstünden yavaşca aşağıya doğru inersen balık seni göremeden sen balığı görürsün atış şansın olur..daha önceden 5 metrede dalış yapmadıysan biraz daha beklemeni tavsiye ederim,5 metre dikkat gerektiren bir derinlik bence...en önemlisi bıçağın ve eldivenin olmadan asla ava gitme...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
25-06-2008, 16:57
(Son Düzenleme: 25-06-2008, 17:00, Düzenleyen: Lapsetur.)
Mırmır ve ispari için hiç uğraşma orada büyük bir ihtimalle büyük kefaller ve Çipura vardır. Kefaller yosunların içinde beslenirler onlar iyi av olur fakat yosunların etrafından geçenlerle fazla uğraşma derim.
Eldivensiz sakın girme ben enson eldivensiz girdiğimde serçe parmağımı kaptırdım palamut'a az kalsın koparttırıyordum parmağı
bilgilendirme için teşekkürler