Yorumları: 19
Konuları: 9
[attachment=723]
16.07.2006 tarih gece yarısı saat 2:30 civarında kamışa bağlamış olduğum zil bir kere çaldı ve taşların yuvarlanma sesi geli.çünkü kamışı yere sabitlemek için gerekli malzeme yetmemişti bende taşlardan bir şekil yaptım ve sabitledim.nerden bilebilirdimki bu kadar küçük bir balığın geleceğini.kafamı kaldırdım ay tam dolun ay değil ama ortalık biraz aydınlıktı birde baktım kamışın yarısı suda sallanıp duruyor.nasıl fırladığımı bilmiyorum.çekiyorum gelmiyor.allah allah dedim gece kuşu felanmı çaptıda yıdıldı kamış diyorum.oltaları attığımız yer biraz taşlıktı üç tana olta zayiyatı verdik.heralde dedim takıldı.biraz zorladım misine gezmeye başladı.dedim bu heralde balina gibi birşey.35 dakika sürdü sudan balığı karaya almak.bu arada misineyede elimi kestirdim ama çıkan alamete değerdi valla.sezonu açmış olduk böylece herkese bolşans arkadaşlar devamı gelecek.açıklama biraz uzun oldu ama beni çok uğraştırdığı için sizinle paylaşayım dedim.
[attachment=724]
[attachment=725]
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel balık uğraştığına değmiş büyük balığın zahmetide büyük olur ama senin deyişinle havasıda büyük olur daha büyüklerini tutman dileyiyle
rasgele
Yorumları: 34
Konuları: 6
samsun altınkaya barajında mı avladın o balıgı.Bende gecen cumartesi ordaydım 60 parca balık aldık 1 - 4.5 kg arası güzel mekan..resimleri atarım bi ara.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
hadi yine iyisin .sezonu çok güzel bir balıkla açmışsın.elini kesmişsin ama bu balığa değer yani.Darısı bana ve diğer tutkunlarına...
sormayı unuttum nerede ve tür yemkullndın.Birazda ondan bahsetsen.
arkadaşlar yaylı sistem derim ben yayın içene ekmek hamuru bastım yayın ortasına karşılıklı iğne iğnenin birtanesinde yuvarlak vanilya kokulu hazır hamur diğerinede solucan yalnız solucanın üzerine yeni aldığım iğrenç bir kokusu var sazan kokusu diye birşey almıştım ondan damlattım.herkese bol şans
mr.avcı yazdı:arkadaşlar yaylı sistem derim ben yayın içene ekmek hamuru bastım yayın ortasına karşılıklı iğne iğnenin birtanesinde yuvarlak vanilya kokulu hazır hamur diğerinede solucan yalnız solucanın üzerine yeni aldığım iğrenç bir kokusu var sazan kokusu diye birşey almıştım ondan damlattım.herkese bol şans
mr avcı yaylı sistemi biliyorum ama inanırmısın daha hiç o şekilde avlanmadım.bir dahakine deneyeceğim ve inşallah tutarsam burdada yayınlarım.bilgi için teşekkürler.
ilker balık her yerde var ama önemli olan balığı bir şekilde oltayı attığın yere çekmek lazım.Ben genelde günü birlik gittiğim için yemleme şansım yok.bu nedenle balığı bir şekilde oltayı attığın yere çekmen lazım bunun içinde koku çok önemli balık kokuya geliyor yoksa sadece oltaya solucan tak veya mısır tak işin şansa kalıyor o zaman yaylı sistemde içine basmış olduğun hamur koku yaydığı için yanından geçen balığın hem dikkaniti çekiyor hemde büyük balık için daha cezbedici oluyor.maksat balık tutmaksa şansını mümkün olduğunca en yukarı çekmen gerekiyor bunun için herşeyi denemelisin.gece gidersen sana bir taktik daha vereyim soğan çuvalına bayat ekmekleri doldur içine dibe batması için taş koyup bağla ve oltanı atacağın yere at sonrada etrafına ve yakınlarına oltalarını bırak ne kadar etkili olduğunu gör.bol şans.
Yorumları: 320
Konuları: 22
tebrikler mr.avcı güzel bir balık yakalamışsın,balık tuttuğun yerde bayağı güzel,yeme damlattığın koku işe yaramış herhalde,kokumu işe yaradı,ekmekmi işe yaradı bilinmez ama iyi iş çıkarmışsın,daha büyüklerini tutman dileğimle,rastgele..
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
süper ya bakıyomda site şenlenmeye başlamış hadi sana rastgele ağam devamını bekliyoruz bana hep öyle diyorlar deyincede ben gittikce kuruyom:0507

ana olmaz dilerim bu ded

iklerim