Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sİte
Arkadaşlar Sitemizle İlgili Bir Sorunum Var Lütfen Yardımcı Olunuz.Bütün Sitelere,Oyunlara,Googleye,Online Yerlerin Hepsine 1 Sn de Girmesine Karşın Sitemize 5-10 dk Sonra Giriyor.Eskiden Böyle Değildi.Aynı Şekilde Girebiliyordum.Sitedeki Resimler ve Bütün Mesajları 5 dk Beklemek Zorunda Kalıyorum.Yazmak ve Okumak İçin Çok Bekliyor.Napmam Gerekiyor.Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...
Bul
adem bey site ile ilgili birkaç gün önce sorun vardı o sorun halloldu bu günlerdede ufak düzenlemeler nedeniyle bazen takılmalar oluyor bunlar hepimizde olan şeyler ama şu anda bir problem yok gayet hızlıyız.
bu arada google firefox u kullanmanızı tavsiye ederim daha hızlıdır.
Bul
adem bey ismail abide özelden sordu bana onun bilgisayardan hızlı girebiliyormuşsun evden giremiyormuşsun demekki senin pc de sorun var.
1. si google firefox u bizim sitenin en üstünde var oradan yükleyip firefoxdan baglanman hızı artırır
2.si google da adsl speed test yaz oradan herhangibir linkten speed test yaptır hızını bi ögren eger700 altında bağlanıyorsan hızın yavaş demektir hattınla ilgili problemleri gidermeye çalış
Bul
adem servisteyken konuştuklarımızı oğlana sor baksın vinnarmıydı neydi yoksa yüklesin.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
eyvallah nihat oğluyla beraber bakıyorlar teşekkürler yardım için.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bağlantı hızı bence şuan süper geçen hafta telef olmuştuk....Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bilgisayarın hızı iyi ama yinede giremiyorum. şu anda internet cefeden yazıyorum
Bul
adem at o biligisayarı yenisini al ha ha ha çocuk lar oturdumu pc başına normaldir onlarında oyunları var birazda o yavaşlatıyor .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
haklısın reis belki ondandır. cefe daha hızlı
Bul
Cookies dosyasını devamlı temizle içinde ne varsa komple sil dönüşüm kutusundanda at buda etkili oluyor Erdenin dediği gibi çocuklarda bildik bilmedik internette gezinirken bir çok virüsleri getiriyorlar bilgisayara
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi