Dün akşam arkadaşların tekneyle güzelceden istavrit aldık bolca ben olta atmadım Uzun tekne takımı olduğundan seyirci kaldım ama arada 2 tane parmak kadar izmarit çıkınca attım kenara kıyıya çıkınca 2 izmaritle doğru bababurnuna gittim önce rapala denedim birşey yok kurşunsuz su üstü sonra silikon onada birşey yok derken havada çakıp duruyordu çok geçmeden baktım birkaç yağmur damlası düşmeye başladı hemen kamışı kapattım takımı bile sarmadım kopartıp misinayı hemen arabaya binip gazlamaya başladım yer toprak yol olduğundan geçen seneden iyi biliyorum çamura balçığa batıp traktörle çekmiştim arabayı onun için topraktan hızla kendimi kurtardım yağmur şidetlendikçe şiddetleniyordu iyikide kaçmışım yok böyle bir sağanak kesin yine mahsur kalırdım
Bu arada olan gancurlara oldu (izmarit bebesi) deneyemedim canlı yemle başka bahara kaldı diyelim
Ama süper bir sağanaktı dedim ne olur 1-2 saat böyle yağarsa su sorunu diye birşey kalmaz
__________________Resimler bir hafta öncesinin ama aynı olayı yaptık sonuçta
Zaten gancurların hürmetine gittim tam işaret parmağı kadar dedim bunlara kesin birşeyler gelir Nihat senin oradaki iskele veya selimpaşaya gitmek lazım
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet sizin tatlı sudan başka bir konuda ümitsiz konuşmanıza üzüldüm bu kadarmı kurudu sular yaw
Harun yinede gidip olta atmışsın o açıdan dedim ümitsiz deilim, ben kendi adıma 2-3 haftadır biryere gidemedim o yüzden haddinden fazla kurtlandım bu kurtları dökmem gerekiyor o yüzden böyle söyledim..
Not: Simitle Yaşayacağına Ümitle yaşa...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Zaten gancurların hürmetine gittim tam işaret parmağı kadar dedim bunlara kesin birşeyler gelir Nihat senin oradaki iskele veya selimpaşaya gitmek lazım
malum nedenlerden dolayı hiçbiryere kımıldayamıyorum harun yarıun sabah erken kalkıp sabahın köründe niyetim kalendere gitmek maksat deşarj olmak