Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün akşam
Dün akşam arkadaşların tekneyle güzelceden istavrit aldık bolca ben olta atmadım Uzun tekne takımı olduğundan seyirci kaldım ama arada 2 tane parmak kadar izmarit çıkınca attım kenara kıyıya çıkınca 2 izmaritle doğru bababurnuna gittim önce rapala denedim birşey yok kurşunsuz su üstü sonra silikon onada birşey yok derken havada çakıp duruyordu çok geçmeden baktım birkaç yağmur damlası düşmeye başladı hemen kamışı kapattım takımı bile sarmadım kopartıp misinayı hemen arabaya binip gazlamaya başladım yer toprak yol olduğundan geçen seneden iyi biliyorum çamura balçığa batıp traktörle çekmiştim arabayı onun için topraktan hızla kendimi kurtardım yağmur şidetlendikçe şiddetleniyordu iyikide kaçmışım yok böyle bir sağanak kesin yine mahsur kalırdım
Bu arada olan gancurlara oldu (izmarit bebesi) deneyemedim canlı yemle başka bahara kaldı diyelim
Ama süper bir sağanaktı dedim ne olur 1-2 saat böyle yağarsa su sorunu diye birşey kalmaz

__________________Resimler bir hafta öncesinin ama aynı olayı yaptık sonuçta

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hayırlısı olsun harun sonuçta her fırsatı değerlendirmeye çalışman süper tebrikler.senden heran her haberi bekliyoruz zatenAlkis
Bul
Harun nasip deilmiş, yinede atmışsın birdahaki sefere inşallah..rasgeleGulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Zaten gancurların hürmetine gittim tam işaret parmağı kadar dedim bunlara kesin birşeyler gelir Nihat senin oradaki iskele veya selimpaşaya gitmek lazım
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Harun nasip deilmiş, yinede atmışsın birdahaki sefere inşallah..rasgeleGulumse
Ahmet sizin tatlı sudan başka bir konuda ümitsiz konuşmanıza üzüldüm bu kadarmı kurudu sular yaw
Bul
harun mahsur kalmadığına sevindim herhalde izmaritle levrek deneyecektin ben hiç levrek tutmadım izmarite daha iyimi geliyor.Alkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet sizin tatlı sudan başka bir konuda ümitsiz konuşmanıza üzüldüm bu kadarmı kurudu sular yaw

Harun yinede gidip olta atmışsın o açıdan dedim ümitsiz deilim, ben kendi adıma 2-3 haftadır biryere gidemedim o yüzden haddinden fazla kurtlandım bu kurtları dökmem gerekiyor o yüzden böyle söyledim..

Not: Simitle Yaşayacağına Ümitle yaşa...

Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
istavritci yazdı:harun mahsur kalmadığına sevindim herhalde izmaritle levrek deneyecektin ben hiç levrek tutmadım izmarite daha iyimi geliyor.Alkis
mehmet ali abi levrek ufak ispari ve izmarite bayılır bayılır Gulumse
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Zaten gancurların hürmetine gittim tam işaret parmağı kadar dedim bunlara kesin birşeyler gelir Nihat senin oradaki iskele veya selimpaşaya gitmek lazım
malum nedenlerden dolayı hiçbiryere kımıldayamıyorum harun yarıun sabah erken kalkıp sabahın köründe niyetim kalendere gitmek maksat deşarj olmak
Bul
harun abi kısmet diyelim artık, bidahihine alırsın levrekleri, maceralı güzel bir gün olmuş.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,105 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,201 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  akşam suyu lidaki bucalıfikret 8 734 19-09-2016, 11:52
Son Yorum: rusan
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,509 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  03-11-2013 Akşam Suyu nihatkr 25 3,493 10-11-2013, 10:26
Son Yorum: orhanekmekci
  Marmara Adası Akşam Suyu 3 - Sezon Finali :) xfisher 25 4,188 21-06-2013, 21:15
Son Yorum: xfisher
  18 haziran 2011 akşam raporu bunlar ANTALYALI07 22 4,399 23-06-2011, 19:06
Son Yorum: ANTALYALI07
  iri akşam turnası kovboy 33 5,237 27-05-2009, 12:10
Son Yorum: Ege
  ...:::Akşam üstü Yalova:::... tomy77 37 6,605 15-12-2008, 12:10
Son Yorum: fotokopici
  Balıksız 28 ekim akşam raporu Lüferci uğur 3 1,515 29-10-2007, 12:58
Son Yorum: Lüferci uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi