Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manavgatta hangi balık avlanır bu mevsimde
arkadaşlar şimdi manavgatta hangi balıgı neyle avlarım bilen varmı
Bul
manavgat cayında israil oltası ekmek ve ölü alabalık takılarak avlanılır
Bul
şuan manavgat ırmagında nerdeyse hiç balık yok hemen hemen hergün gidiyoruz booş.boğazda sabaha kadar kurt çekersen levrek belki yakalarsın.kefal henüz ırmaga girmedi biraz daha beklemek lazım.
Bul
benım hic bilgim yok sizin vericeniz bilgiler dogrulusunda bende bilgi sahibi olucagım simdiden tşkler Siyirdim
Bul
hlya yazdı:benım hic bilgim yok sizin vericeniz bilgiler dogrulusunda bende bilgi sahibi olucagım simdiden tşkler Siyirdim

aramıza hoş geldiniz umarım aradığınız bilgilere ulaşırsınız
Şahin bey aramıza hoşgeldin !Soruna hiç bilgim yok !Alkis
Bul
Manavgatın kızılot beldesinde oturuyorum 3 gün önce gece bol miktarda mırmır ve 12 parça kiloluğa yakın karakulak aldım bu bölgeyi bilmiyorsan sana yardımcı olurum .Gulumse
Bul
levent07 yazdı:Manavgatın kızılot beldesinde oturuyorum 3 gün önce gece bol miktarda mırmır ve 12 parça kiloluğa yakın karakulak aldım bu bölgeyi bilmiyorsan sana yardımcı olurum .Gulumse

LEVENT kardeşim konu çok önce açılmış...
Bul
levent07 yazdı:Manavgatın kızılot beldesinde oturuyorum 3 gün önce gece bol miktarda mırmır ve 12 parça kiloluğa yakın karakulak aldım bu bölgeyi bilmiyorsan sana yardımcı olurum .Gulumse
Abicim, şu yaptığın avları buradan da paylaşırmısın76 Arkadaşlar soruyu 2006 da sormuşlarSiyirdim
Bul

levent hani rapor nerde Wink resimleride yayınla
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AKDENİZ BALIK TABLOSU sniper_riffle 2 8,061 27-07-2007, 13:44
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi