bu sabah gidiceğimi söylemiştim arkadaşalr..bereketli bir av oldu hemde büyük keyif aldım diyebilirim...unutmadan söyleyim yeni 4 zamanlı honda motor aldım harika çok memnunum...saatte 2 ytl benzin yakıyor...yani bol bol gezile bilir ..5 hp benim tekneye çok uydu almak isteyenlere tavsiye ederim....livarı dolduramadık ama kısmetse birdahaki sefere .....bu livarda biraz zor dolarya neyse....sarıkanatlarda bayağı büyümüş nerede ise koruk lüferi olmuş....takım kaşık attım sandaldan ....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
kaya abi hayırlı olsun yeni motorun iyi günlerde kullanman dileğiyle. balıklarda iri ve bol , birde o livarı doldursan sirküleri aşarsın kaya abi olmaz
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
abi ne güzel balıklar onlar öyle ellirine sağlık ama hüseyin abiminde dediği gibi o livar zor dolar valla inşallah doldurursun
bu arada abi motoru ne kadar aldın bir arakdaş düşünüyor bu aralar fiber tekne ile motor almayı ona fikir olur hem denenmiş ve test edilmiş bir motor olması güzel
kaya abi bereketli olsun neyle tutuyorsun çinekopları harika görünüyorlar afiyet olsun.
bende 6 hp 4 zamanlı mercury var 12 lt lik benzin deposunu bir dolduruyorum unutuyorum eskiden 2 zamanlılarda elim hep depodaydı devamlı kontrol etme ihtiyacı duyuyordum şimdi 12 lt full doldurdummu 1 hafta rahat rahat gezebiliyorum.
bunların 9.9 larıda eski 2 zamanlılara göre çok az ama 5 ve 6 hp lere göre fazla yakıyorlar.motor hayırlı olsun.
rastgele.
kaya bereketli olsun birader,o livar dolar merak etme sen ,nasıl olsa saatte 2 ytl yakıyomuş .tuzladan yalovaya geleirsin 2 ytl ye arkadan da iki olta sal tamam.nice bol balıklı günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun.