Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zıpkın İçin Demka Şiş..
dostlar zıpkın avında en önemli hususlardan birisi de zıpkın şişinin sağlamlığıdır,atış sonrasında kayalara çarpan çoğu marka şişler kelebeği şişe sabit modellerde ya kelebeği kırar yada kelebek bağlantı yerinden kırılır,bu olayı sıfıra indiren bir marka demka çok esnek bir yapıya sahip olması atış esnasında şişin yamulmasına yol açar ama el yardımıyla tekrar düzeltilmektedir.ben bizzat kullanıyorum.. zıpkın olarak 90 lık apnea powerpoint kullanıyorum..bir sezonda 2 adet apnea marka şişi kırdıktan sonra paraya kıyıp demka şiş aldım,ve geçen yıldan beri kullanıyorum maşallahı var.bizzat kendi tavsiyemdir,pişman olmazsınız..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:dostlar zıpkın avında en önemli hususlardan birisi de zıpkın şişinin sağlamlığıdır,atış sonrasında kayalara çarpan çoğu marka şişler kelebeği şişe sabit modellerde ya kelebeği kırar yada kelebek bağlantı yerinden kırılır,bu olayı sıfıra indiren bir marka demka çok esnek bir yapıya sahip olması atış esnasında şişin yamulmasına yol açar ama el yardımıyla tekrar düzeltilmektedir.ben bizzat kullanıyorum.. zıpkın olarak 90 lık apnea powerpoint kullanıyorum..bir sezonda 2 adet apnea marka şişi kırdıktan sonra paraya kıyıp demka şiş aldım,ve geçen yıldan beri kullanıyorum maşallahı var.bizzat kendi tavsiyemdir,pişman olmazsınız..
aytekin balıklar nerede balıklar sen balıklardan haber ver senden sağlam bir trofe bekliyoruz.
benim amca oğulları 2 kişi geçen benim merada kg üstü kikla vurmuşlar hemde ikiside birbirinden acemi kısmetliler ama Smile
Bul
Ben şiş alırken özellikle yay çeliğinden olmasına dikkat ediyorum
Bul
bende şiş alırken yayın şiş de nasıl durur ona bakıyorum mangalın üstüne güzel otursun diye....BoboBoboBobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yav nihat abi trofeler geçen hafta benden hızlı davrandılar,lara taraflarında kayalık bir bölge var derinlik 6-8 metre arası suya grdim açıktan kıyılayım dedim,açıkta su üstünden daldım 3 metre indim,dipte 2 adet 8-10 kiloluk sinarit yaklaşık 40 dakika uğraştım bir türlü mesafeyi azaltamadım,her seferinde dipte yatıyorum merak edip geliyor menzile girmiyor,nitekim en sonundada iyice açıldılar,bende kıyıladım,4-5 parça sokar vardı onları aldım şansıma onlar varmış,bu arada sinariti vursaydım büyük ihtimalle şişi alıp giderdi,ilk sokarda ip patladı,tuzlusu ipi çürütmüş,şans işte Smileresimler var inşallah akşam eve gidince yorgun olmassam yüklerim,bu aralar baya av yaptım,resimler hazır yüklerim bugün inşallah,ama trofe filen yok yani..

bu arada oktay abi bahsettiniz malzeme ile demka aynı sanırım çünkü çok kolay yamuluyor,ama hemen düzeliyor,buda şişin kırılmasını önlüyor,
Bul
hehehe ahmet abim süperdi yavv..oda başka bir bakış açısı Smile
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hehehe ahmet abim süperdi yavv..oda başka bir bakış açısı Smile

Napayım be aytekin bende dalış olmadığı için bende şişi öyle değerlendireyim dedim biraz espiri olsun diye..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
aytekin o sinariti vurupta ipi kopartmak çok kötü olurdu vuramadığın daha iyi olmuş.
videoları seyrediyorum bazen ne balıklar vuruyor millet.
şu trofelerden denk gelsinde sitemizinde bi zıpkın trofesi olsun inşallah.(şöylee 10-15 kg luk)
Bul
inşallah nihat abi,sinaritlerin peşini bırakmıyacağım,haftasonu mutlaka yanlarına uğramayı düşünüyorum Smilebir yere gitmemişlerdir belkide,aslında merada çok güzel balık çeşitliliği var,ama seçici olmak lazım,her balık vurulmamalı bence,çok güzel karagöz familyası var ama büyümeleri lazım,baraküdalar var,ama yaklaştırmıyor,kefaller çok küçük daha,hiç irisine rastlamadım,levrekten haber yok Smileama akyaların geçiş yeri,birgün bir sürpriz olabilir. balık işi şans işi..herkese bol şanslar.
Bul
paylaşım icin teşekkürler rast gelsin,,,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi