Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Memoli 3579 un Baba olduğu mutlu gün
gelemediğim için üzüngünüm ama bir okadarda mutluyum işte benim 11,05,08 tarihinde saat:08:40 , 51cm uzunluğundaki yakaladığım deniz kızı gelememe sebebim buydu.bereketli olsun arkadaşlar artık birdahaki organizasyonlara nasip.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
memoli3579 yazdı:gelemediğim için üzüngünüm ama bir okadarda mutluyum işte benim 11,05,08 tarihinde saat:08:40 , 51cm uzunluğundaki yakaladığım deniz kızı gelememe sebebim buydu.bereketli olsun arkadaşlar artık birdahaki organizasyonlara nasip.

oooooo mehmet ALLAH analı babalı büyütsün kardeşim AlkisAlkisAlkis[Resim: birthday.gif]
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Allah analaı babalı büyütsün inşallah en geç eylülde olmak üzere yeni bir org. yapıcaz denizkızıda büyümüş olur rahatça katılırsın
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Mehmet allah analı babalı büyütsün sen dahada güzelini yakalamışsın allah yüzünü güldürsün inşallah...AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
mehmet allah analı babalı büyütsün kardeşim çok şirinmiş bebişin hayırlı olsun.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
mehmet en değerli balığı sen tutmuşsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun inşallahhhh.
öp kızını benim için miss gibi kokarlar şimdi.MAŞALLAHH kızına.
yengeyede geçmiş olsun.
Bul
hoşgeldin bebek hayırlı uğurlu olsun tebrikler mehmet abi allah analaı babalı buyutsun orgınasazyon süper olmuş ya resimler manzara mukemmmel
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
abilerim süper org. olmus valla ya bu arada mehmet abi allah analı babalı buyutsun bizim ufaklıga kardes geldiBig GrinBig Grinbenmkide 14.02.2007 doğumlu erkek ismi KESKİN Smile
Türkün GÜRÜL
Güzelyalı/İZMİR
Bul
memoli3579 yazdı:gelemediğim için üzüngünüm ama bir okadarda mutluyum işte benim 11,05,08 tarihinde saat:08:40 , 51cm uzunluğundaki yakaladığım deniz kızı gelememe sebebim buydu.bereketli olsun arkadaşlar artık birdahaki organizasyonlara nasip.

mehmet kardeşim allah analı babalı büyütsün başka org da görüşmek üzere saygılar...
Bul
Mehmet kardeş Allah analı, babalı büyütsün ömrü uzun olsun
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi