gelemediğim için üzüngünüm ama bir okadarda mutluyum işte benim 11,05,08 tarihinde saat:08:40 , 51cm uzunluğundaki yakaladığım deniz kızı gelememe sebebim buydu.bereketli olsun arkadaşlar artık birdahaki organizasyonlara nasip.
memoli3579 yazdı:gelemediğim için üzüngünüm ama bir okadarda mutluyum işte benim 11,05,08 tarihinde saat:08:40 , 51cm uzunluğundaki yakaladığım deniz kızı gelememe sebebim buydu.bereketli olsun arkadaşlar artık birdahaki organizasyonlara nasip.
oooooo mehmet ALLAH analı babalı büyütsün kardeşim
mehmet en değerli balığı sen tutmuşsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun inşallahhhh.
öp kızını benim için miss gibi kokarlar şimdi.MAŞALLAHH kızına.
yengeyede geçmiş olsun.
abilerim süper org. olmus valla ya bu arada mehmet abi allah analı babalı buyutsun bizim ufaklıga kardes geldibenmkide 14.02.2007 doğumlu erkek ismi KESKİN
memoli3579 yazdı:gelemediğim için üzüngünüm ama bir okadarda mutluyum işte benim 11,05,08 tarihinde saat:08:40 , 51cm uzunluğundaki yakaladığım deniz kızı gelememe sebebim buydu.bereketli olsun arkadaşlar artık birdahaki organizasyonlara nasip.
mehmet kardeşim allah analı babalı büyütsün başka org da görüşmek üzere saygılar...