10-05-2008, 00:02
duyumlar alıyorduk mırmır çıkıyor tek tük diye bizde iş çıkışı gidelim dedik kardeşim ve enişte ile beraber kısmetimizte kişi başı bir mırmır tuttuk ben artı bi ispari tuttum ercan arkadaşımızda bir mırmır tuttu bu sne erken başladı mırmır yada göç balığı değilde yatak balığı tuttuk gibimede geliyor çok yunus vardı balık tuttuğumuz koy a bi girip bi çıkıyorlardı 20-30 tane falan varlardı bu yüzden balıkçılığıda bozmuşlardı ama kısmet işte bu kadarmış.
takım-3 lü köstekli takım 6 numara çapraz mustad beyaz iğne köstek beden 0.30 misina 50 gram kurşun kullandım.
çinekop a da kaşık attım ama balık yoktu bende yalova aklar kaşığı sizlere görüntüledim 1 numarası çok güzel çinekop tutuyor şiddetle tavsiye edilir.
dün gecede eşkinaya diye gittik ama çok rüzgar ve dalga olduğu için balıkçılık yapamadık iskorpir tuttuk bi tanede ufak eşkina denk denk geldi oltaya iğneyi yutmamış damaklamıştı bende itina ile iğneden çıkarıp öptüm ve büyüde gel diyerek itina ile denize saldım .
takım-3 lü köstekli takım 6 numara çapraz mustad beyaz iğne köstek beden 0.30 misina 50 gram kurşun kullandım.
çinekop a da kaşık attım ama balık yoktu bende yalova aklar kaşığı sizlere görüntüledim 1 numarası çok güzel çinekop tutuyor şiddetle tavsiye edilir.
dün gecede eşkinaya diye gittik ama çok rüzgar ve dalga olduğu için balıkçılık yapamadık iskorpir tuttuk bi tanede ufak eşkina denk denk geldi oltaya iğneyi yutmamış damaklamıştı bende itina ile iğneden çıkarıp öptüm ve büyüde gel diyerek itina ile denize saldım .
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=