Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karadere-Altınova/YALOVA
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Erol,Metin ve ben saat 10.00 gibi buluştuk,deniz uygun olmadığından tatlısu kefalı için Karadere'ye bakalım dedik ve oltalarımızı alıp araba ile yola koyulduk.Vardığımızda çeşitli yerlerden şamandıralı yemli (toprak solucanı) takımlarla denemeler yaptık,nafile tık yok,sadece Erol'un oltasına bir tane kefal geldi; o da ufaktı dereye iade edildi.Sonra rastladığımız çoban şimdi balık bulamayacağımızı,iki gün önceki yağmurdan sonra büyük bir selin geldiğini ve suların daha durulması gerektiğini söyleyince yanımızda getirdiğimiz azığımızı yedik ve geri döndük.
Arkadaşlar,bu mesajımı av raporlarına değilde bu başlık altına yazmayı daha uygun gördüm.Av olmadığına göre Karadere'yi sizlere tanıtayım dedim.
Karadere Yalova'nın Altınova ilçesi sınırları içinde.Altınova-İznik yolu üzerinde.(Bizim Çiftlikköye'de sanırım 15-18 km.mesafede).Yol güzergahı harika,yemyeşil (Yalova'nın meşhur yeşil-mavi yolu buradan da geçiyor)Dere kenarında çoğu yerde doğal piknik alanları var.Çevre halkı ve burayı bilenler bahar ve yaz aylarında hafta sonlarını burada değerlendirirler.Hem piknik yaparlar hemde çok temiz akan dereye girerler.Ben yol güzegahına hayranım,bilhassa baharda ağaçlar ve kırlar çiçeklendiğinde manzarasına doyum olmaz.Aşağıdaki fotolar bugünkü kefal denememizde çekildi.Umarım beğenirsiniz..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Resimlerin devamı :

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi öncelikle şunu söylemem gerekir ,süper resimler ,süper yerler suda harika gözüküo.hayata hayat katacak yerler balık tuttuğunuz yerlerde çok uygun.. keşke solucandan ziyade tavuk ciğeri denese idin. kefal için birinci yem tavukciğeri yada çürük ağaçların içinde-dibinde bulabilirsen larvalar tırtıla benzio .valla çok beğendim sayende görmediğimiz yerleri gördük ..1ve 3 resimdeki şelale yada şarlak deriz.. oralarıda denemeni acizane tavsiye ederim saygılarımlaRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:abi öncelikle şunu söylemem gerekir ,süper resimler ,süper yerler suda harika gözüküo.hayata hayat katacak yerler balık tuttuğunuz yerlerde çok uygun.. keşke solucandan ziyade tavuk ciğeri denese idin. kefal için birinci yem tavukciğeri yada çürük ağaçların içinde-dibinde bulabilirsen larvalar tırtıla benzio .valla çok beğendim sayende görmediğimiz yerleri gördük ..1ve 3 resimdeki şelale yada şarlak deriz.. oralarıda denemeni acizane tavsiye ederim saygılarımlaRose
Hüseyin tavsiyelerin için teşekkürler.Fırsat bulduğumda denerim.Benim tatlı su bilgim yok.Erol tatlı sucu.Bu dereden 2004 baharında acemiliğimize rağmen solucan ile çok güzel kefaller almıştık.Denize çıkamayınca bugünü böyle değerlendirelim dedik.Şelale altı dahil her yere baktık.Nafile..
Bul
Gercekten güzel yerlermiş,sıcak günlerde değeri daha iyi anlaşılıyor böyle yerlerin.Paylaşım için tşk ler.
Bornova - izmir
Bul
harika yerlermiş mehmet abi oralarda nefes bile almak yeter insana paylaşım için teşekkürler.
bunu bende bi boş fırsatımda yapacağım 5 sene evvel gittiğim biyer var resimlerini gönderdiğim derenin uzantısı merak ediyorum 5 sene evvelki gibi duruyormu eger duruyorsa harika yerlerdir resimlerini çekerim inşallah
Bul
çok güzel yerler valla abi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
köylüm valla güzel hava almışsınız ,tebrikler kusura bakmayın ben uykusuzdum o yüzden katılamadım davetin için teşekkürler,işallah bundan sonra
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Mehmet abi manzara çok güzel içim gitti resmen . tıkıldık kaldık istanbulda denizede çıkmasam kafa dinleyecek yer kalmadı burada...

varsın balık olmasın temiz hava güzel doğa muhabbet güzel.
Bul
çok hoşuma gitti tam benlik,bayıldım..memleketim aklıma geliyor böyle yerler görünce...çok sakin ve temiz bir ortam..tavuk ciğeriyle avlanırdım çok güzel balıklar yaklardım..bu güzel kareler ve paylaşımın için teşekkürler mehmet abi..saygılar..rastgele..
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1980 YALOVA sı yalova tatar 8 2,122 09-04-2012, 19:36
Son Yorum: ALTAYLI
  Erdekli Yücel'in Yalova Ziyareti HAŞİM77 26 4,626 12-07-2010, 18:21
Son Yorum: HAŞİM77
  Yalova'nın Meşhurları Çiçekler HAŞİM77 20 4,548 24-09-2009, 22:11
Son Yorum: HAŞİM77
  Yalova' nın Meşhurları Çiçekler HAŞİM77 15 3,513 23-09-2009, 15:11
Son Yorum: Uzun_ahmet