Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
açık öğretim fakültesi sınavııııııııııı
sevgili site sakinleri bugün ve yarın, sabah saat 8,30 ve öğlen 14,30 saatlerinde açık öğretim fakültesi sınavları vardır. bende bu sınavlara gircek olanlardan biriyim.. başarı dileklerinizi ve dularınızı esirgemeyin benden SmileAffet sınava girecek herkese başarılar dilerim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sınava girenlerin Allah yardımcısı olsun.Murat sanada başarılar.
Bornova - izmir
Bul
tüm sınava gireceklere ve mura sana başarılar inşallah başarılı olursun kolay gelsin.
Bul
Arkadaşlar bende şu anda sınav görevim için burdayım. Girecek arkadaşlara başarılar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
şimdi sınavdan çıktım geldim 2 dersim kaldı okulu bitirmem için .benim için hayat memat meselesi oldu bu iş bu iki dersi veremezsem kasımda uzun dönem askerim verirsem en azından kısa dönem şansım var anlıyacağınız tek atımlık barutum kldı o yüzden deli gibi ders çalışıp durdum haftalardır.ilki baya güzel geçti inşallah öğleden sornakinide sorunsuz atlatacağım
Bul
arkadaşlar ALLAH zihin açıklığı versin inşallah sınavlarınız güzel geçer mürselim başarılar dilerim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Arkadaşlar ALLAH zihin açıklığı versin tüm sınava girenlere yarında benim yeğen girecek burda murat sana da özel başarılar dilerim.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu işin içinde olan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum
Bul
sınava gireceklere başarılar.Murat Allah sana zihin açıklığı versin
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
İnşallah bugün sınava girenlerin sınavı iyi geçmiştir, yarına allah kerim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kocaelinde Barajın Kapağı Açık Unutulunca Milyonlarca Balık Telef Oldu uzman42 13 2,987 06-12-2009, 21:11
Son Yorum: ufuktan26
  YouTube açık Lakerda 16 2,875 28-03-2008, 18:05
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi