Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuzladaki misafir...
evet arkadaşlar tuzlaya bu gün bir misafirim vardı hepinizin tanıdığı birisi HARUN onunla beraber karagöz avına gittik sabahleyin ama av yerinde yabancı kayıklar gelip çapa atınca yer bozulmuş (karagöze çapa atılmaz) hiç karagöz tutamadık 1 kg kadar istarvit ve izmarit yakaladık güzel bir gün geçirdik harunada buradan çok teşekkür ederim kalkıp tuzlaya kadar geldiği için....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
güzel bir gün gecirmişsiniz ,,,,,,keyfiniz daim olsun
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
güzel gün olmuş nası bozulmuş mera ebi çapa atmayla bozulurmu hiç mera anlamadım :S
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
kaya abi misafire bakım iyiymiş vallaSmileçaylar filan...keyifli bir gün olmuştun inşallah..
harun abinin şansına şöyle güzel karagözler yakalasaydınız keşke,karagöz çok ürkek bir balık bende zıpkın avından biliyorum,fazla yaklaştırmaz kendine,birde palet sesinden bile ürker,çapa atınca soluğu nerde almışlardır bilinmezSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
harun kısmet beh sağlık olsun tuzla havası iyi gelmiştir.Alkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Kayacım herşey için teşekkürler
Balık yapmış yapmış ben geldiğim günü sonu gelmiş deniz ana dedi walla geç kaldın kalmadı olsa dükkan senin dedi heheama iyi oldu Kayayı ,ceyhan balık Mustafayı görmüş oldum nezamandırda gitmek istiyordum tuzlaya hep önünden geşerdimde hiç iç kısımlara girmemiştim sakin bir yer fazla tekne kirliliği yok
Deniz sakin ve sessiz olduğundan balık en ufak gürültüye tepki veriyor tabiiki yabancı bölge tekneleri gelmiş Kayanın dediği gibi bolca çapa atmışlar atılan çapa belki değilde çapanın ipinin (30 kulaç) akıntıyla çıkardığı ses hiç ses olmayan bir mekanda tabiiki balığı ürkütmüştür 7-8 tane çapa ipinin çıkarttığı sesi düşünebiliyormusunuz
Her balığın bir keyfi var demekki boğaz bölgesindekiler hareketliliği gürültü patırtıyı seviyor Tuzla gibi sessiz sakin tenha bölgeyi tercih eden balıkta emekli gurubundan herhallde gürültü patırtı istemiyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Resimde görünen adada tanınmış işadamlarından birinin özel mülküymüş
Bul
güzel bi geznti olmuş en azından kaya abi,, denizde durgunmuş şansınıza
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ne güzel işte zevkin kralı arkadaş gör vede balık tut istavritde olsa ya bana yaptıkları gibi yosun tuttursalardı napardın harunn?
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
oohh keyfinize maşallah birde balık olsa tam olacakmış muhabbet güzel deniz havası güzel birdahakine balıkda olur inşallah.
bu arada osman(tomy77)sormuş çapa atmayla mera nasıl bozulur diye.osman meradaki balık dağılır ipten ve çapadan ürker beklersen belki yine toplanırda ne zaman toplanır işte o sorun var.
bizim oradada çapa atan acemiler olur bazen bu yüzden çok tartışmalar çıkar onlarda işi bilmedigi için haklı da o kadar hayal kurmuşum sabahın erken saatinde gitmişim balıkda var tutuyorum biri gelip patır kütür çapa sallıyor o balık dururmu orada hayatta durmaz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levreklerle Kömürcü balıkları soframıza misafir oldu MiKaSa 22 4,615 12-01-2008, 20:36
Son Yorum: Ruhan Ozgen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi