Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rasgele eşginacılar
iyi akşamlar rasgele balıkcı arkadaşlar varmısınız eşkina balıgını yakalama ben cumartesi aksamı eşkina ya tekeleri yakaladımı kayalıklara oturup beklecem bayramoglu sahilinde
Bul
arkadaşım eşkina tutmak yasaklanmış bizlerde cogumuz yeni ögrendik sende tutma sebebi ne olursa olsun yasaklanmış levrek tut karagöz tut lüfer tut ne tutarsan tut ama eşkina lütfen tutma tutanada sende tutma de rastgeleVerwirrt
Bul
Cezası cok ağır para cezası kesıyorlar kac tane tuttuysan onagöre ceza kesıyor su ürunlerı satanada aynı
Bul
geçen hafta bursa nın büyük bir alışveriş merkezinde 15 ytlden kilosu satılıyordu reyondakine bu balığın yakalanması yasak dediğimde bana
güldü biz amatörler tutmuyoruz peki bu balık buralarda nasıl satılabiliyor
ağlada tutulmuş olabilir fakat bu yasağa uymayıpta tutanlarda çok bu sene yasak olduğunu bilmeden bende tuttum ama öğrendikten sonra tutmadım yasak sadece yazı üzerinde kalmamalı bu yasağa uymakta
bizim elimizde arkadaşlar yasaklar boşuna konulmaz zaten az olan bu
balığı tutarak kendimize zarar veriyoruz lütfen yasaklara uyalım uymayanlarıda uyaralım nazik bir dille tabiki hepimize yasaksız avlar

rasgele
Bul
İş ticaret'e gelince sanırım herşey mübah oluyor. Amatör balıkçılar bu konuda dha hassas. Nihayetinde daha önce çoğumuz bilmiyordu şimdi öğrendik ve kesinlikle bu balığı avlamıyoruz. allah dan böyle siteler var bizlerde aydınlanıyoruz.

Daha önceden bilmeden tutmuşuzdur fakat şimdi asla ve asla tutmayız. Ama satanlar iyi para kazandıkca bol bol ticari amaçlı avlanır bu balıklar biz 1 tanesini tutmayalım derken adamlar 1000 tanesini satıyor
Bul
Arkadaşım, bu yasaklanan türler hakkında bilgi eksiğin olduğunu varsayarak aşağıdaki link e tıklamanı ve 36/2 no lu sirkülere bir göz atmanı faydası olacağına inanarak tavsiye ediyorum. Yasaklanan türler, bölgeler, diğer kısıtlamalar vs.vs....link sahil güvenlik komutanlığı'nın olup güvenilir boyuttadır.

http://www.sgk.tsk.mil.tr/download/multi...amacli.pdf

Bul
Eşkina yı yiyenler satın almasalar balık tezgahlarına koymazlar.
Armağan 1966 Tekirdağ/Antalya
Bul
selam arkadaşlar ben forum'a yeni üye oldum. adım ahmet beşiktepe maltepede oturuyorum tanışalım beraber avlanalım
Bul
arkadaşlar herkese merhaba bir balık turu ayarlayalım marmara için söylüyorum 5,5 mt motorlu bir balıkçı kayığım var yanıma 3 4 arkadaşta alabilirim bir kaç tekne adalar veya kınalı çakarı civarında izmarit ,sardalya.mezgit bazen koyos. yapıyor iştirak etmek isteyenler yazsın

selamlar........
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  herkese rasgele caner1405 17 2,519 30-08-2012, 13:40
Son Yorum: ALTAYLI
  slm arkadaşlar herkese rasgele acemi çaylak 1 725 07-08-2012, 23:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  HADİ RASGELE poseydon 11 2,365 12-11-2007, 09:28
Son Yorum: balıkçızakir
  herkeze rasgele Deliormanlı 12 2,338 26-08-2007, 18:13
Son Yorum: ALTAYLI