Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puf BaliĞi
PUF BALIĞI

Bütün Puf balıkları (Arothorn meleagris) bir tehlike karşısında vücutlarını tam bir yuvarlak olacak şekilde şişirebilirler. Böylece yakalanmaları da, bulundukları yerden çekilmeleri de zorlaşmış olur. Bu balıkların larvaları önce su seviyesindeki sığ kayalıklarda büyür ve daha sonra okyanusa dağılırlar
alıntı:hayvanlar alemi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu da başka bir özel canlı.Daha nelerini görüp yazıcaz bakalım.Paylaşım için teşekkürler nihat abi.Saygılar.
Bul
balon balığıyla akraba heralde..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
ne cok balıklar masallah ben bunları hiç gormemıstım vallahı
Bul
paylaşım için teşekkürler, ne ilginç canlılar var..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
puf böreği gibi Happy paylaşımına teşekkürler
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Her canlı yaşadığı ortama göre kendisine bir savunma oluşturmuş; kimi hızını geliştirmiş kaçmış, kimi dikenlerini kullanmış, kimide bu cins gibi şişme yolunu bulmuş...

Nihat abi, paylaşım için teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
alperburdur yazdı:puf böreği gibi Happy paylaşımına teşekkürler
aynen alper abiBoboBoboBobo
Bul
İlgİnc bİr balik . PaylaŞim İÇİn teŞekkÜrler
Bul
yalçıncığım milletin yazdıklarına bakıyoruım da neleri kurcalıyorlar ne kadar hoşuma gidiyor hani bir deyiş vardır ağızlarımızda çok okuyanmı yoksa çok gezenmi daha çok bilir çok gezen daha çok bilirmiş derler gördüğüm şey milletin araştırmacı olması harika değilmi her kez tuttuğu balıkların resimlerini çekip milleti heveslendirmeye çalışıyor aslında kimsenin balık tutmakla alakası yok şu (DENİZ) sözcüğü yokmu insanı yerinden hoplatıyor diyorum ben sen ne dersin millet beni daha doğru dürüst tanımıyor inşallah 11 eylül bizlere çok şeyler kazandıracak diye düşünüyorum haydi herkeze iyi geceler hepiniz inşallah rüyalarınızda orfaz yakalarsınız rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu ne balığı ? expert0540 3 1,003 23-10-2016, 11:28
Son Yorum: bucalıfikret
  ogrunion (gümüş balığı türü) MaVrUşGiL 15 5,685 03-03-2010, 15:11
Son Yorum: Atakan_YeniFoca
  El Feneri Balığı LeVrEkCi 20 5,478 23-08-2008, 18:49
Son Yorum: sea1can
  Ayı Balığı (Wedel) LeVrEkCi 6 2,435 12-04-2008, 22:47
Son Yorum: araphüso26
  MÜrekkep BaliĞi LeVrEkCi 4 2,004 30-03-2008, 21:15