Arkadaşlar boğazda avlanan arkadaşlar bilirler her yerde avlanamıyoruz.Park sorunu kalabalık yada başka sorun.Aslında ben oraların yenisiyim ama dikkatimi çektiği için yazıyorum.Geçen günü kandilli iskelesinin yanına gittim çok hoşuma gitti.Şu bakımdan yanında tuvalet,yine yanında büfe arkada cami şöyleki.Bira içersen var,camiye gitmek istersen oda var,ihtiyacını görmek istersen oda var.Hatta ve hatta çayda var.Hepsinden güzeli balıkta var ne olsun başkaki.Hepinize rastgele
aha be abicim sen bıde vanı koye gıt caminin onune harıka bır yer dedıklerın ordada var artı balık tutan da az kafa dınlemeye super bıyer. saygılar bılgıler ıcın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
şu istanbulun gözünü seveyim.ne kadar güzel meralar var,seçenek çok,köprümü,sahilmi, boğaz mı? balık avlayıp,yanındada mangal mı yaksak oh mis,bizde 3-4 meradan başka tek seçenek,tekne ile açıkta av yapmak,sahilin çoğu yerinde mangal yakmak yasak...sadece kemer taraflarına giderken yada tam ters istikamet,alanya taraflarında,konyaaltı ve lara sahilinde mangal yakmak yasak
istanbullu dostlar kıymetini bilmeli bence
zakir abi paylaşım için teşekkürler...