Yorumları: 10
Konuları: 2
Aranızda balık bulucu kullanan varmı.Varsa memnuniyetiniz ne durumda.Yanlış anlaşılmasın ben balığın yerini değil deniz dibinin durumunu görmek yani çamurmu,kaya varmı yokmu onu görmek için ilgileniyorum.Değerlendirmeleriniz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Rastgele herkeze.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
hakgun1975 yazdı:Aranızda balık bulucu kullanan varmı.Varsa memnuniyetiniz ne durumda.Yanlış anlaşılmasın ben balığın yerini değil deniz dibinin durumunu görmek yani çamurmu,kaya varmı yokmu onu görmek için ilgileniyorum.Değerlendirmeleriniz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.Rastgele herkeze.
hoşgeldiniz bizde himminbird var ama eski model balık içi çok verim alamıyoruz aramızda garmin 160c kullananlar var onların verim seviyesi biraz daha iyi anlattıklarına göre kullanıcılardan yardımlar gelecektir..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
kullana arkadaşlar b,ilgi verirler
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İstanbuldan sorsanız çat pat birşeyler söylerimde muğla beni aşar ama bu adrasanı çok meth ediyorlar
Yorumları: 527
Konuları: 7
07-03-2008, 01:47
(Son Düzenleme: 07-03-2008, 01:51, Düzenleyen: ottoman fishing team.)
istanbulda coğu firma balık bulucusunu yani sonar cihazını satıyor tabi fiyatına göre işlevini deiştiren özellıkler var tabiiki genel olarak hepsi dibin konumunu gösteriyor taşlık kumluk camur kayalık .balıgın kac metrede oldugu şema şeklinde boyu sürünün kalabalık olduğunu. suyun derecesi özellikle dib icin demişsiniz ögrenip size belirtirim.. sanırım o taraflarda yok...
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 941
Konuları: 69
kardeşim bu bizim amatörce kullandıklarımız. bizim denizlerimizde. derinlik ve dip yapısı dışında pek verim alamayacağın cihazlar. prp olanlar çok pahalı vede oltacının işini görmez. afala ya sor o bilir . bu tip cihazlar bizlere derinlik ölçümü dışında pek birşeyler vermez aksini söyliyen atıyordur. selamlar sevgiler.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 10
Konuları: 2
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
hoş geldiniz hakan bey dibini görmeden atmak daha güzel olur
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 527
Konuları: 7
ürün özellikleri,,hummenbirt 997.csı combo/gps/chorplotter ve fotoraf kaitesindeki dip oluşumlarını gösteren yan görüntüleme sonarı ile hummenbirt en üstün cihazdır 8.geniş 16./9/480/800piksel yüksek cözünürlük 65,0000 bin renkli tft ekranı sayesinde kusursuz bir görüntü saglaya bilir su ısısını gösterir 450 metre derinlikte her bir yantaraf icin 73 metre gösterme kapasiteli ve 1000 valts rms 8000 vatt ptt gücüyle cok üstün bir balk bulucusudur ,
3 boyutlu geliştirilmiş sonarı ile teknenizin etrafındaki her türlü dip oluşumunu gösterir ve kolayca yorumlanmasını saglar,
997 c combo başka hicbir cihazda bulunmayan yeni bir teknolojiye sahiptir,yan görüntüleme sonarı fotoraf kalitesinde dip görüntüsü verir geniş alanları cok hızlı kolayca taraya bilir ve 2 boyutlu sonarın bulamıycagı objeleri bulmanızı saglar ,
kesinlikle balık bulunan mevkilerde avlana bilirsiniz ,
ve batıkların incelenmesinde ne kadar faydalı oldugunu görebilirsiniz ,
ürünün adı.hummenbirt 997 sı combo /gps/
ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa getiren firmanın dresini verebilirim ve daha bir cok ceşitleri bulunmaktadır,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Taykan şimdilik ilgilenmiyorum ama tekne alınca ilgilenirim sen iyi araştır sanada lazım olabilir