Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
webcam siyah gösteriyor diyenler
windows u veya işletim sistemini yüklersiniz,driverleri yüklersiniz,hiç bir sorun görstermezken,webcam da görüntü olmaz.siyahtır.benim gibi 2 saat araştırırsınız.daha önce çözmüştüm ama nasıldı diye kıvranırsınız.birde ati ekran kartı kullanıyorsanız.
--ATI Catalyst Control Center e girip video ayarlarını otomatik kuruyorsunuz. easy kurulumuyla okeydir.
--internette baktım birsürü kişi yaşamış bu problemi.fakat çözüm bulabilene aşk olsun.arayan bu sayfada bulsun,sitemizi tanısın.ati sayesinde.
--masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp, ATI Catalyst Control Center e giireceksiniz.basic(easy setup) işaretleyip, ileri(next) tıklayın.oradaki ayarlara hepsine tek tek tıklayıp,hiç bir ayarı değiştirmeden GO tıklayın.sonunda exit diyorsunuz.ATI Catalyst Control Center sizin yerinize ayarlıyor herşeyi.webcama görüntü geliyor.
Bul
özgür hocam bilgiler için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
özgür konuyu biraz daha açabilirmisin bende ati ekran kartı kullanıom ilerde aynı sorunları yaşamayalımRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sağol abi iyi oldu bilmiyordum ati kullanmıyorum gerçi ama işime yarayabilir..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
bilgi için teşekkürler özgür birazda açabiliren konuyu çok güzel olur saolasın
Bul
dur bende problemimi yazayım gerçi pc den pek anlamam ama bilgiler için teşekkürler özgür
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
mesajı değiştirdim biraz daha açık şekilde.çoğu kişi windows güncellemesinden sorun filan demiş.sadece ati ayarlarının yapılmadığından sorun bu bilinsin.herkes çözer bunu bildikten sonra.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi