Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nerden bulabiliriz!!!!!+
aşağıdaki resmi olan şamandırayı yaklaşık 10 sene önce üretiminden vaz geçilen kısık marka plastik şamandırayı yalova ist bursa havalisinde balık malzemecilerinde aramamıza rağmen bulamadık sitedeki balıkçı arkadaşların yardımına ihtiyacımız var şamandıranın çapı 2 - 2,5 cm dir plastik olup üst kısmında su tapası blunmaktadır eski stoklarında var olan yada malzemecilerde var olduğunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum hepinize rastgele
kefalcı ibo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
geçen yıl antalya da vardı.antalya lı arkadaşlar yardım edebilir.kefal avında kullanıyorlardı.
Bul
İbrahim hoca profilinizden yaş bilgilerinizi giriniz
Bu şamandırayı bilmem ama ne amaçla kullanacağınızı söylerseniz yardımımız dokunabilir sanıyorum ağır bir şamandıraya ihtiyaç var
Bul
Bu şamandıra tüm balık maşzemeleri satanlarda var, rengi gri
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
abi senin için özel araştırcam buluruz işallah..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
bunun tıpasızını bursa malzemecelirende gördüm sanki
Bul
hoca bunun deişik versionları mevcut onlarıda kullanabilirsin alba starın şamandıraları Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ibo çantada var gibi ....arabanın arkasında ...varsa bırakırım..

BALIK TUTMAK, TEDAVİ OLMAKTIR.
Bul
Antalyada buna benzer bir şamandırada ben göördüm balıkçı bi dede var malzeme satıyor ama bunlardan sanırımm satmıyordu kendi takımlarının üzerinde görmüştüm ama sattıklarının arasında yoktu bi sorayım belki bişi çıkar bşlgi veririm
ANTALYA
Bul
ibrahim hocam...antalyada çoğu malzeme satan dükkanlarda mevcut,kırmızı altı beyaz ve şeffaf renklerde mevcut,ben kefal avı için kullanıyorum,birde canlı yemli takımlarda kullanıyorum,zargana turna vs,avcı balıklar için içine su koyularak daha uzağa atma imkanı sağlar,sanırım bu amaç için kullanacaksınız...eğer ihtiyacınız olursa yardımcı olurum...saygılar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi