aşağıdaki resmi olan şamandırayı yaklaşık 10 sene önce üretiminden vaz geçilen kısık marka plastik şamandırayı yalova ist bursa havalisinde balık malzemecilerinde aramamıza rağmen bulamadık sitedeki balıkçı arkadaşların yardımına ihtiyacımız var şamandıranın çapı 2 - 2,5 cm dir plastik olup üst kısmında su tapası blunmaktadır eski stoklarında var olan yada malzemecilerde var olduğunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum hepinize rastgele
kefalcı ibo
İbrahim hoca profilinizden yaş bilgilerinizi giriniz
Bu şamandırayı bilmem ama ne amaçla kullanacağınızı söylerseniz yardımımız dokunabilir sanıyorum ağır bir şamandıraya ihtiyaç var
Antalyada buna benzer bir şamandırada ben göördüm balıkçı bi dede var malzeme satıyor ama bunlardan sanırımm satmıyordu kendi takımlarının üzerinde görmüştüm ama sattıklarının arasında yoktu bi sorayım belki bişi çıkar bşlgi veririm
ibrahim hocam...antalyada çoğu malzeme satan dükkanlarda mevcut,kırmızı altı beyaz ve şeffaf renklerde mevcut,ben kefal avı için kullanıyorum,birde canlı yemli takımlarda kullanıyorum,zargana turna vs,avcı balıklar için içine su koyularak daha uzağa atma imkanı sağlar,sanırım bu amaç için kullanacaksınız...eğer ihtiyacınız olursa yardımcı olurum...saygılar..