Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoğun sisde bukadar
arkadaşlar dün haşmet ile havanın güzel olmasını değerlendirip daha önce mercan ve karagöz yakaladığımız kıyıya 4.5 km uzaklıktaki 50 metredeki taşı yoklıyalım dedik deniz oldukca sakin rüzgar sıfır düzeyinde sular bizi tekirdağa doğru hafifce atıyordu taşın çeşitli yerlerini denedik ama hiç bir şey bulamadık çaparide tavalık balığımızı alıp kıyıya döndük biz çıktıktan sonrada yağmur başladı bu sabah yine haşmet ile çorludan yola çıktık hafif bir sis vardı sahilde ise yoğun bir sisle karşılaştık tekneyi hazırlayıp gps imizi açtık ve yeniçiftlik karşısındaki 30 metredeki taşımıza doğru yola koyulduk görüş mesafesi 100 metre yer yer 50 hatta dahada düşüktü gps yardımıyla yerimize geldik haşmet yemli bende çapari ile balık aramaya başladık bu arada bana iki tane kalamar geldi küçük olduğu için resmini çektikten sonra denize bıraktık geçen senelerde daha büyüklerini yine çapari ile yakalamıştık haşmette izmarit ve menekşeleri topluyordu bende yemliye döndüm yine tavalık balığımızı çıkarmıştık sis hiç dağılmadı kaykay durumu oldukça feci denizin rengi bulanık olta biraz fazla suda kalsa halat gibi oluyor saat 16 gibi kıyıya çıktık hepinize bol balıklı avlar rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
bereketli ve afiyet olsun lez çok ha kötü haber ne zaman biticek bu illet bilmiyorumSad
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Bereketli olsun, bu lez ne bela bişedir, allah hepimizi bir an evvel kurtarır inşallah bu dertten
Bul
bereketli olsun eşref abi tavalık balık çıkmış izmaritlerde süper olur afiyet olsun
rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bereketi olsun eşref abi bu ayda o tarafta pek balık tutulmaz o taşlık güzel iş çıkartmış demekki.
afiyet olsun rastgele.Alkis
Bul
Afiyet olsun dediğiniz gibi bu havada bu çok çok güzel. Her şeyden öte balığa çıkabildiniz bu da önemli. Bak bizim gibi çıkamayanların haline sırf kurt olduk kurt
Bul
yemeklik çımışbizde alığa gidebilsete az olsa.özledik.
Bul
oltalarınıza ellerinize sağlık güzel av olmuş deniz işinden anlamadığımız için bu lez nedir neden olur bi açıklayan olursa minnettar kalırım sevgilerimle Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yaw dostlar bu cahile biraz bilgi veren olmayacakmı huuuuuuuuu Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Abi biz burada resimde işaretlediğim balıklara MAYIS diyoruz szde ne deniyor onu merak ettim tarih yoluyla balığı göstermek zor olur die resmi kullanmak istiyorum ama buraya o resmi nasıl eklicem konu açarken ekleyebiliyorum fakat cevaplarken nasıl eklerim ?
ANTALYA
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi