Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BaŞima Gelen GerÇek Bİ Olay
Çoğumuz teknolojiye ayak uydurmak için ter döküyoruz.her geçen gün yeni bir teknolojik ürün , yeni programlar , versiyon yükseltmeleri felan filan.
Bir babannem var su sıralar 70 li yaşlarının son demlerini yaşıyor.Geçenlerde eve geldim.ev telefonumda telesekreterde not olduğunu farkedince üşenmedim dinledim.Arayan babannemdi.telesekretere ses kaydını yapanda kız arkadaşım.Babannem bizi arar cevap veren olmayınca telesekreter devreye girer ve şu an ev sahipleri evde değiller sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz der.eski insan işte karşısındakine rahatsızlık vermiş edasıyla sinyalden sonra mesaj bırakır mesajı şöyledir.

"- Hanife hanım aradı dersiniz.Bizim hayırsızın ( babamdan bahsediyo )annesi olurum."
Bul
heeheheheheh çok komik yaav son demlerini yaşıo deme kimin nolcanı allah bilir kemalimRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
telefona o şekilde cevap vermişse, sen kendine dikkat et,nineye allah daha uzun ömürler versin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
komik benim başıma gelen gibi Smile rahmetli dedem cep telefonumu cevirir evden kapalı daha sonra tekrar arayınız sesini duyar,, anneme gidip derki muratı aradım bi kız çıktı işi var daha sonra ara Smile teknoloji çağı herşey devamlı değişiyo bizimde öyle olmayacağımızın garantisi yok Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Buda güzelmiş murat kardeşim koptum valla Smile
Hseyin abi 70 li yalarının son demi derken artık yetmişi bitirecek anlamında yazdım düşündüğün gibi bi anlamda yazmadım yane
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Trofe böle olur.. (gerçek değil yaw :)) tedirgin SaZaN 10 2,758 14-10-2010, 07:30
Son Yorum: yycolak
  Gercek bir olay levent2735 14 2,854 29-12-2008, 10:04
Son Yorum: fish or die
  gercek bir mektup orhanekmekci 14 3,335 05-03-2008, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  fıkra gibi olay SerenaY66 12 3,173 30-11-2007, 09:55
Son Yorum: yalova tatar
  Biraz Gülelim Ama Bunların Hepsi Gerçek Eşkiya Hunter 12 3,617 26-02-2007, 13:41
Son Yorum: avcıhakan
  gercek fikra bahri ozmen 21 4,815 19-02-2007, 08:57
Son Yorum: misafirm

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi