Yorumları: 17
Konuları: 2
arkadaşlar resimdeki motoru almayı düşünüyorum bu işinde acemisiyim tekirdağ yeniçiftlikte kullanacağım satan arkadaşla telefonla konuştum motorun bakım için serviste olduğunu direk servisten calışır vaziyette teslim edeceğini söyledi fiatıda 400 ytl 4mt bi teknede rahatca kullanacağımı düşünüyorum niyetim hız yapmak falan değil sadece balık avı en azında tekne balıkcılığını öğrenene kadar görüş ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Ben böyle bir amaç için Seagull düşünürdüm
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
valla motor işi şakaya gelmez motorun markasını hiç duymadım bende bir tane 10 hp mercury var birde 6 hp mercury var 6 hp ufak oldugu için çok yoruluyor 2004 model olmasına ragmen korkuyorum bazen denize çıkmaya fiat iyi ama motorda fiattan çok iş görürügü önemli birde 2 zamanlı motorla 4 zamanlı arasında benzine verecegin farkla daha iyi bir motor alınabilinir 1 depoyla 2 depoluk yol yapılıyor 4 zamanlıyla.
4 zamanlı motorların 4 hp leri baya ucuzladı hemde taksitde var sıfır veya en fazla 5 senelik olmasını öneririm.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
bende o taraflarda avlanıyorum bizim burada yazın poyraz çok eser o yüzden tekne açığa gider bence daha kuvvetli bir motor alman iyi olur ayrıca işin acemisiyim diyorsun böyle bir durumda tanımadığın motoru almak yanlış olur alabiliyorsan nihatında dediği gibi sıfır al deniz bu şakaya gelmez rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962