Yorumları: 16,360
Konuları: 492
herşey çok güzel oldu org için diyorum gelen gelmeyen gönlü bizimle olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. fakaat asıl teşekkür FARUK kaptana ve oğluna saz ekibine bizlere neşe üstüne neşe kattılar.bizler için mudanyadan kalkıp bi münübüs geldiler.önce yalova org,sonrada bi mudanya org şart oldu TEŞEKKÜRLER FARUK KAPTAN ALLAH TUTUĞUNU ALTIN ETSİN.(anti parantez her şeyi diil)
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 941
Konuları: 69
teşekkürler kardeşim. dostlar herşeye değerdi. bir sonraki buluşmamızda daha teşkilatlı oluruz sanırım.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
kaptan yalova yatılı olacak teşkilat ona göre olsun bi zahmet he he he
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
inşalllah. ben hem b. sayarda hem de yaban tv de balık la uğraşıyorum. şu anda sazancılar oltaları attı bakalım ne çıkacak
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
kaptan tmm
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ooo tadı damağınızda kaldı sanırım.ara vermemek lazım.tam gaz devam o zaman
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
yalova tatar yazdı:herşey çok güzel oldu org için diyorum gelen gelmeyen gönlü bizimle olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. fakaat asıl teşekkür FARUK kaptana ve oğluna saz ekibine bizlere neşe üstüne neşe kattılar.bizler için mudanyadan kalkıp bi münübüs geldiler.önce yalova org,sonrada bi mudanya org şart oldu TEŞEKKÜRLER FARUK KAPTAN ALLAH TUTUĞUNU ALTIN ETSİN.(anti parantez her şeyi diil)
erden sana katılıyorum kaptana ve misafirlerine bende çok teşekkür ederim.organizasyonlar şart oldu .ALLAH sağlık sıhhat versin inşallah olur.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
faruk kaptana ve misafirlerine sonsuz teşekkürler gerçekten sürpriz oldu çokda güzel oldu.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Faruk kaptan daha öncede dediğim gibi inşallah yakında Mudanya'ya gelicem
beklerim kardeş nezaman istersen buyur. 0533 7372760