Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dostluklar öyle kolay kurulmuyor.
Köpek ve kediler dost olmuş iken biz insanların bibirimize yaptığı işkenceler neden ?.
http://www.youtube.com/watch?v=8OHZ_Lh9vpI&NR=1
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
güzel paylaşım ali abi bi noktada hayvanlar bile anlaşabiliyor demekki Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
insanların anlaşması tabiiki çok güzel ama dediğimiz gibi insan olmak zor onu başardıkmı iş bitio zaten
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aynen hüseyinin dediğine katılıyorum.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
İlgi: Çok tuhafıma gıttı

Hayvanlar bile anlaşıyor biz hala nelerin peşindeyiz.
--------------------------------------------------------------------------------

Ben orada yoktum.Olmayı çok istiyordum ama yinede olmadı.Önemli olan dostluklar, arkadaşlıklar böyle kolay kurulmuyor.Bir arkadaşımız Ankara'dan bir diğeri İzmir'den kalkmış gelmiş vs. neden?Kendimden bahsedeyim bu forumda hiç kimse birbirini tanımıyor ama her zaman merhabalaşıyoruz yüz yüze daha güzel olsun dostluk,arkadaşlık diye yoksa adam bilmem nerden gelmiş şu ekonomik kırizde başka işimi yoktu?Belki başka arkadaşından borç alıp geldi.50 kişiye yakın arkadaşlar gelmiş 11,12 kişi alkol kullanmış kimsede sapıtmamaış alkol onları taşımamış onlar alkolü taşımış önemli olan taşıyabilmektir.Karşındaki insanı taşıyamıyor isen zaten dostluk,arkadaşlık kurulamaz bende alkol kullanıyorum fakat zevk aldığım için alıyorum.Öyle dertten,kederden falan değil Zakir Bey bir merhaba demeliydi diye düşünüyorum.Bence çok yanlış yapmış bari konuyu forma taşımasa hoş olurdu.Şimdi diyeceksinizki hoş görülü değilsin bu hoş değilseZakir Beyin yaptığı hiç hoş olmamış.İşte biz hep bundan kaybediyoruz alkol hep kötülüklerin anası deniliyor ya! halbuki o kişinin ne kadar mütavazi ve saygılı olup hırsızlığının olmadığını düşünemiyoruz.Tabiki genelleyemeyiz onun içinde bir merhaba deyip tanışmak gerekirdi.Kendimizi hep dünyadan soyutluyoruz ,hep kaçıyoruz ,kendi dünyamız içinde boğuluyoruz.

DOSTUN DURUŞU:
ONLAR İYİ İKİ DOSTULAR...BİR ÇÖLDE YOLCULUK YAPIYORLARDI...AMA NE OLDUYSA KÜÇÜK BİR TARTIŞMA ÇIKAR ARALARINDA...BİRİ DİĞERİNE BİR TOKAT VURUR...TOKATI YİYENDE HEEMN YERE EĞİLİP ÇÖLÜN KUMSALINA BİR YAZI YAZAR""BU GÜN DOSTUMDAN TOKAT YEDİM""
YOLLARINA DEVAM EDERLER..ÜZERLERİ ÇÖLDEN PİSLENDİĞİ İÇİN EN YAKIN GÖLDE YIKANMAK İÇİN MOLA VERECEKLERDİ...GÖLE VARDILAR VE İKİSİ YIKANMAYA BAŞLADILAR....NE OLDUYSA O ANDA TOKATI YİYEN KİŞİ BİR ANDA AYAĞI BATAKLIĞA SAPLANIR VE İMDAT DER....TOKATI ATAN DOSTU KOŞAR VE ONU SON SANİYEDE KURTARIR...GÖLDEN ÇIKTIKTAN SONRA TOKATI YİYEN DOSTTA KENDİNE GELDİKTEN SONRA BİR KAYANIN ÜZERİNE""BU GÜN DOSTUM BENİ KURTARDI"" YAZAR
DOST ŞAŞIRMIŞTI VE SORAR:"NEDEN SANA TOKAT ATINCA KUMSALA YAZDINDA SENİ KURTARINCA KAYAYA YAZDIN....CEVAP GECİKMEZ VE TOKATI YİYEN KONUŞUR
....SENDEN TOKATI YEDİĞİMDE KUMSALA YAZDIM...YAZDIMKİİ BARIŞ RÜZGARI ESTİĞİNDE O KUMSALDAKİ YAZI SİLİNSİN...BANA İYİLİK ETTİĞİNDEDE ONU KAYAYA YAZDIM Kİ SAVAŞ RÜZGARLAR ESTİKÇE O KAYADAKİ YAZI ASLA SİLİNMESİN ........
YERYÜZÜNDEKİ TÜM DOSTLUKLARIN EBEDİ KALMASI DİLEĞİ İLE VESSELAM

AĞLAMA YETİMİM!!...
NE OLDU EY YETİMİM !!!!...YİNEMİ AĞLIYORSUN...YİNEMİ GÖZYAŞLARIN SEL OLDU?...YİNEMİ YÜZÜN SOLDU?.....ARTIK AĞLAMA NE OLUR GÜL BİRAZ?.....BÜTÜN GÜLLER SOLSUN ....AMA YÜZÜN SOLMASIN....KANMI AĞLIYOR YÜREĞİN?....AĞLAMASIN NE OLUR GÜLSÜN....GÜL Kİ GÜLLER AÇILSIN ÇEHRENDE.....GÜL VE GEL.....ARTIK YALNIZ DEĞİLSİN....GEL NE OLUR.....GELDE GÖZYAŞLARINI SİLEYİM.....GELDE OMZUMA BAŞINI DAYA......ANLAT BANA..ANLAT KİYÜREĞİNDE ACI NAMINA HİÇ BİŞEY KALMASIN.....ANLAT AMA NE OLUR ARTIK AĞLAMA.....EY YETİMİM BABANIMI ÖZLEDİN?..O SENİ HEP BEKLİYOR......BIRAK KALSIN ZALİMLERE BU DÜNYA....BIRAKTA ONLAR CENNET SANDIKLARI BU DÜNYAYI ALSINLAR....SEN HAKİKİ CENNETLERE LAYIKSIN.. SEN BABANIN CENNETİNE LAYIKSIN...SEN SENİN GİBİ YETİM OLAN HZ MUHAMEDİN KOMŞULUĞUNA LAYIKSIN.....SEN HZ. MUHEMMAD İN ÜMMETİ OLMAYA LAYIKSIN...ONLAR BİLMİYORLARDI..BİLSELERDİ BÖYLE YAPMAZLARDI..DİYOR EFENDİLER EFENDİSİ S.A.V....O ZAMAN BIRAK ONLAR NE DERLERSE DESİNLER AMA UNUTMA SEN ASLA YALNIZ DEĞİLSİN.......MUHAMMEDİ MUHABBETLE SENİNLEYİZ EY YETİMİ....VEDDUAHAYI YARANA MERHEM DİYE SENDE SÜR.....NE ACILAR YAŞANDI NE YARELER KAPANDI DERKEN BİR SES BİLKİ O BİR MELEĞİN SESİDİR....ÜZÜLME ARTIK SENİNDE BENİMDE VUSLATIMIZ YAKINDIR...KORKMA SANA DEĞER VERMEYENLER MAHŞER GÜNÜ NEYLERLER......KANATLARINI GÖĞE DOĞRU AÇ .....VE YÜKSEKLERE UÇ...UÇTUKÇA SEVGİ İLE DOLSUN KALBİN....SEV BÜTÜN KAİNATI....SENİ SEVENİDE SEVMEYENİDE...AMA NE OLUR ARTIK AĞLAMA!!!!..AĞLAMAKİ HAYAT SENİ KISKANSIN....AĞLAMAKİ İNSANLAR KARŞISINDA GÜÇLÜ DURABİLESİN....AĞLAMAKİ MUTLULUK SANA ÖZENSİN..AĞLAMAKİİ GÜLÜMSEMLERİNDEN MAHRUM KALMAYALIM NE OLUR AĞLAMA

AĞLAMA KARANFİL BENİDE AĞLATMA SİL GÖZYAŞLARINI
YEŞERECEK SEVDAN KUTLU TOHUMLARDA KÖRPE DUDAKLARDA
ALDIRMA SÖYLENEN O SÖZLERE
SEN DAĞIT ETRAFA MİS KOKUNU
UMUDU SEVGİYİ ÖZLEMLERİNİ VE HASRETLERİ
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kolay adres bulma Ayhan ZERENER 20 3,627 27-01-2012, 12:30
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü: