23-05-2006, 23:47
fişherman yaw dostum yoksun yorumun yok sen yoksun renk katmanı bekliyoruz tamam cok yogunsun biliyorum ama arada bi yorum yap be dostum sensiz olmuyor yerin dolmuyor
site kurucusu uyuyormuuuuu

FİŞHERMAN NEREDESİN
|
23-05-2006, 23:47
fişherman yaw dostum yoksun yorumun yok sen yoksun renk katmanı bekliyoruz tamam cok yogunsun biliyorum ama arada bi yorum yap be dostum sensiz olmuyor yerin dolmuyor
![]()
24-05-2006, 09:06
fısherman bu aralar yoğunsiteye bile göz ucuyla bakıp gidiyor.sesi soluğu kesildi garibimin
![]()
24-05-2006, 09:15
Kusura bakmayın bu ara cidden çok yoğunum. En kısa sürede bende buralarda olacağım
24-05-2006, 09:19
eh bizler burdayız nasılsa bekleriz adamım hemde sabırla gözün arkada kalmasın:0514:
24-05-2006, 11:29
Teşekkürler... Zaten bu siteyi ayakta tutan sizlersiniz ben teknik bölümüyle daha çok uğraşıyorum sanırım.
15-08-2006, 23:33
ya fisherman ben geçenelrde bi soru sordum ama halen yanıt alamadım ben amatör bir balık avcısıyım göl ve deniz kıyısında şimdilik balık tutuyorum. bana nerde sazan haricinde ve nasıl bi avlama tekniği ile kıyılarda balık tutabilceğimi söyleyebilirmisin.
16-08-2006, 00:11
Fisherman şu an online değil. Ama ben bildiklerimi sana anlatabilirim.
Şu sıra iyi zargana veriyo. Zargana tekniğini anlatayım. 0.18 misinadan 2 kulaç keseceksin. Bir ucuna fır döndüyü bağla. Sonra boşta kalan ucundan şamandırayı geçir. Şamandıra plastik top olmamalı. Ortası delik şamandıralardan alırsan daha iyi olur. Şamandıralar değişir sen yumruğunun yarısı kadar bir şamandıra tak. Şamandırayı fır döndünün dibine kadar getir boşluk kalmaması gerekiyor. Şamandıranın suyun üzerinde sabitlenebilmesi için hemen altına 5-6 adet kıstırma yani minik yuvarlak kurşun takmalısın. El alta 7 ilâ 10 numara arasında sinek iğnesi takmanı öneririm. Zarganaya en iyi yem kendi kuyruğundan keseceğin beyaz parlak bölümdür. 3-4 cm uzunluğunda olmalı. Ya da midyede çıkarıp yem yapabilirsin. İstavrit de olabilir. Eğer yem kullanmayacaksan yine balıkçılarda ipek satılıyor. İpeği kanca ile beraber tak. Şansını artırırsın hem yem takarsın hem de ipek 2. bir alternarif olarak bulunur. Zargana hareket isteyen bir balıktır. 2 olta ile gidersin birisini atarsın kenarda durur. Diğeri ile atıp çekersin. Oltayı soldan sağa ya da sağdan sola 180 derecelik bir dönüşle atman, oltanın o kadar uzağa gitmesini sağlar. Dikkat benim gibi suya düşme ![]() Levrek İçin ; Levrek için suni yem kullanabilirsin. Eğer hemen çıkacaksan balığa hiç takım hazırlama. Direkt takım al. 1-2 milyon bişi. Levrek kıyıda yaşayan bir balıktır. Büyük balıktan korkar bu yüzden uzağa açılamaz. Levrek için canlı yem kullanman avı daha da cazip kılar. Hayvanı sarsmadan denize bırak çok uzağa atamazsın canlı yem takılıdır çünkü. Balık dolaşırkene kıyıda levrek varsa muhakkak vurur. Dikkat et hemen asılma oltaya. Yavaş yavaş kıyıya alı ver. Lüfer için; 0.40 misina ve kaşık kullanabilirsin. Sana kaşığın resmini çekip yolluyorum aha bak burda. Uzun ve parlak olan Lüfer içindir. Fırdöndüye takıver. at çek at çek. Ucundaki parlak mantarları soracak olursan onları sorun etme. Lüfer onu yem sanıp atlıyor ve ısırdığında geriye hiçbişey kalmıyor onlardan ![]() Tatı Su Turna için ; Turna için yine 0.35 0.40 misina için uzun kaşığın yanında gördüğün 3 numara benekli kaşığı kullanabilirsin. Olmadı ufak balıkları canlı yem olarak kullanmanda mümkün. Mümkünde canlı yemin nasıl hazırlanacağını bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Eğer yanlış bilgi verdiysem özür dilerim. Bildiklerimi anlattım. Not: Zargana takımını Oktay abi (Fisherman) ve Aziz paşa'dan ( canakkaleli) öğrendim.
16-08-2006, 11:48
helal sana beya burhan(oceandream) kardeş bilipde bilgilerini paylaşmayanlar seni görsünde utansılar bu sitenin pırlantasısın sen bence:0507::0507:hep böyle kal ve asla balıktan vazgeçme:0507:
16-08-2006, 12:01
Aman azizim... :0507: Mahçup ettin beni inan. Ben bu sitenin pırlantasıyım he.
![]() ![]() ![]() ![]()
24-08-2006, 00:01
çok saol burhan kardeş bu hafta sonu dediklerini deniycem.ben kisme cvp vermez die tahmin ediyordum paylaşmama adına . inan çok tşk ederim.:0511:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|