Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Öncelikle hayırlı olsun, ayrıca ilk konu dışı mevzuu benden. Foruma girişte bayağı bir ağırlık yaşıyorum. Bu sizlerde de vardı. Genelde başlat menüsünde hiç bir şey bırakmıyorum. Sadece forum olduğu halde yinede giriş biraz ağır gibi. varsa bir tavsiyeniz iletirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Öncelikle kullandığınız virüs programı önemli bu sizi yavaşlatıyor olabilir.
1. Pc'nizde temizlik yapın
2. Harddisk birleştiricisini Çalıştırın
3. Internet Explorer Geçmişini temizleyin
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
sorduğun sorunun cevabı bende yok ama ağır olsun yavaş olsun sonu ii olsun

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
31-01-2008, 18:50
(Son Düzenleme: 20-06-2010, 19:10, Düzenleyen: murki.)
Lapsetur yazdı:Öncelikle kullandığınız virüs programı önemli bu sizi yavaşlatıyor olabilir.
1. Pc'nizde temizlik yapın
2. Harddisk birleştiricisini Çalıştırın
3. Internet Explorer Geçmişini temizleyin
Pc temizliği ve birleştirici olayını sürekli yapıyorumda her halde bilgisayar beni değiştir demeye başladı. Bir de kullanıcı çok. artık yedeği zorunlu olacak her halde. (bu arada mesajlara hep eklenti koyuyorum. Bir ara benim çocuğun hoşuna gidiyor demiştin,Belki görür diye.)
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Murat Bey,kullandığınız antivirüs programları da sistemi yavaşlatabiliyor.Aynı sorun bende de vardı,PC geç açılıyordu ve sonrasında da çok yavaştı.Yeni format attıktan sonra da durum aynı olunca bir arkadaşımın tavsiyesine uydum şimdi durum çok iyi.
Comodo Firewall, SpywareDoctor ve Nod 32 (eski versiyonu) birlikte kullanıyordum.Kaldırdım; Nod 32 nin yeni sürümü ''Eset smart security'' kurdum.Tavsiye ederim.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
murat abi en temizi bence doyalarını d sürücüsüne gönder c sürücüsüne format at makina uçak gibi gider vallaha

çok kastımı hemen formatlıyoruz biz daha dorusu kardeşim

anlıyo teknik detaylardan,
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
benimkide biraz kasıyo gibi bazende donuyo yeni formatlattım,ama değişen bi şey yok hartdisk değişti,aynı dondumu tekrar açıp kapatıyorum
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Sadece Harddiskten kaynaklanmazki RAM lerde de sorun olabilir donmanın en büyük sebebi Ram'dir
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bende 128 ram var.yükseltecem ama bilgisayarım şu an çok iyi.uçurmaya az kaldı.donmalar başlamadan hallederim.uçmak nasıl görmek istiyorum.3 yılda toplasan 4 defa format atmışımdır.yani bilgisayarım şu an iyi.ama donanımı zamanla yükseltmek gerekir.çağa ayak uydursun biraz.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 44
Konuları: 8
o kadar çok sıklıkta format atmayın hard diskin ümrünü azaltıyosun hard diski 2 ye bölün özel bilgileriniz bi r tarafta sistewm dosyaları bir tarafta olsun format atığınızda bilgilerinz kaybolmaz