Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12:00-14:Saatleri arası % 35 İndirim 2346420 D.A.M STEELPOWER TELE SURF 420 CM KAMIŞ
http://www............................................ D.A.M STEELPOWER TELE SURF 420 CM KAMIŞ
........................
Boy (cm) : 420 cm
Atarı (g) : 100 - 250 cm
Parça Sayısı : 7
Kapalı Uzunluk (cm) : 90 cm
Ağırlık (g) : 514 g
Birim : Adet
Birim Adedi : 1

--
KDV Dahil Fiyat : 142.00 YTL

Arkadaşım vermiş olduğunuz link reklama girdiğinden silinmiştir daha öncede uyarı yapmıştım lütfen tekerrür etmemesini rica ediyorum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Bu promosyonu haber verdiğin için teşekkürler. %35 indirim ile aldım.İlk defa DAM kullanacağım inşallah güzel kamıştır.
Bul
artık DAM'ın adı var. onlarda çinde üretim yaptırıyor, aman aman farklı bir malzeme değil, kalite istiyorsanız, çinde üretilmiş dahi olsa, iyi para istiyorlarSad ben birde internetten alış-veriş yapmaya bir türlü alışamadımSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
her markanın iyi ürünü olacaktır tabiki,ama ben bir lineeffe ecterem kamış aldım ondan vaz geçemiyorum.şimdilik bu kamış kırılır üretimden kalkar başka kamış deniyeceğiz illaki.
Bul
Ben bu balık avına bşladığım yıllar 2 tane First class Marka tanırdım Makinede Daiwa Kamışta shakespare şimdi shakespare mazi oldu daiwada kör topal gidiyor kör topallığı asaletini bozmasından Rolex diye bir saat var yıllar önceside isviçre şimdide İsviçre uzakdoğusunu bulamazsınız varsada sahtedir
Bul
arkadaşlar yıllar önce bir arkadaşımdan aldığım bir makinam var
vigink diye yani evladiyelik diyelim birde dam marka var makinam
var ama vigink nedir bilmesemde hep yanımda ilk göz ağrım diyelim
dama alışamadım birde ben makinaya alışamadım ya el yani sallama
daha zevkli sanki uyurken bile misina elde balık vurdu uyan çek kocaman
bir eşkina saçmaladım galiba boşverin hayal kurdum yine.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
geçen yıl amerikadaki yeğenimden bi sopa istedim SEALINEX-X SURF GRAFİT DAİWA model sl-x s802mrs -2.5metre uzunluğunda- getirdi. üzerin de madeın china yazıo 5 kg aynalıyı oynayıp çıkardım çokta memnunum.çinliler tüm malzemelerde dünyayı ele geçirmiş çin malı olmayanlarada yaklaşılmıo napam katlanacaz daiwa yı yeni alanlara rast gele Hehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Daiwa bazı üretimlerini uzakdoğuya kaydırdı fakat yinede gerek servis-yedek parça gerekse kalite olarak Shimano ile birlikte en kaliteli ürünleri üretmektedir. Örneğin daha dün 3 sene önceki makinem için birkaç yedek parça siparişi verdim. adamlar parçaları sorunsuz yolluyorlar, ücreti karşılığında.Shimanoda da aynısı geçerli. Daiwanın şuanki en iyi surf makinesi saltiga surf japon malı yurtdışında 500 ytl türkiyede kısıkta 1000 ytlnin üzerindedir.
Bul
arkadaslar burda çini kucumsuyoruz ama sunu bılın suan dunyanın en buyuk markaları mallarını orda yaptıryo inanınki iyi marka her zaman iyi malını iyi yaptırır italyanlar bile çine yaptırıyosa gerisi bostur.yeterki aldıgınız mal sahte olmasın .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Reklama girdiği için link'i Harun bey düzeltmiş.Hiç bir sahibini yöneticisini tanımam.Hergün 12:00-14:00 saatleri arası % 35 indirim yapıyor.İsteyen arkadaşlar olur ise özelden yazın adresini veriirim.Peki piyasadan ucuz olan bir yeri arkadaşlarımıza nasıl duyururuz?
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  D.A.M STEELPOWER TELE SURF 390 CM KAMIŞ mrs303 12 8,110 17-12-2007, 18:26
Son Yorum: nv gece
  Alba Star 4 m Marlion Surf Kamış mrs303 8 4,810 19-10-2007, 02:13
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi