Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lüx tüpüne çakmak sibobu takmak
arkadaşlar benim geceleri özellikle kamp bölgesini aydınlatmak için bu küçük lüxlerden kullanıyorum.lüx ler ucuz olmasına rağmen yumruk kadar tüpler 4-5 ytl civarında bende bu işi nasıl ucuza getirim dedim çakmak sibobunu bu tüplere monte ettim.milyoncularda satılan çakmak doldurma tüplerini 1ytl ye alıp dolduruyorum. 8-9 saat idare ediyor. sibobu nası taktığımı resimli anlatmaya çalışayım
[Resim: etva7ltgx5k9m6sivez4.jpg]
bunlar malzemeler
[Resim: 8kyee1xviiik7xayg2vq.jpg]
lüxte kullanılan tüpün arka tarafı çakmaktan kırarak çıkarttığım sibobun sıkıca girebileceği genişlikte
[Resim: 9ozrqtv8wyw4pa7lwav9.jpg]
resimde çakmak sibobu takılmış durumda sibobun etrafına japon yapıştırıcısını sıkın yapışması için bekleyin sonra sonra sigara külünü sibobun etrafına ince tabaka halinde döküp japon yapıştırıcısını tekrar sıkın kruyunca işlemi tekrar edin yalnız sibobun gaz dolduracağınız yeride yapışmasın
[Resim: hfr0motxh6g4luvwb0ux.jpg]
bu resim işlemin bitmiş hali

[Resim: vjl49r1igpa0l5s2pfwd.jpg]
şimdi çakmak gazı ile tüpü yerine taktıktan sonra çakmak doldurur gibi yapabilirsiniz.bu işlemi lazım oldukça balıkta iken yapın eve dönerken tüp boş olursa güvenli olur.ilk dolumdan sonra köpükle kontrol yapabilirsiniz. 4 -5 geceliğine gidenler için yanlarında yedek çakmak gazı bulundurmayı unutmasınlar bakalım beğenecekmisiniz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Kolay gelsin Smile deniz avı iyidir. Bir kaza olmasın da. Dikkat edin.
Şimdi artık ucuz lambalar var led lamba hem uzun ömürlü hemde az enerji ile uzun süre kullanılıyor. Ben bir dahaki sonbaharda gece avlarında onlardan kullanmayı düşünüyorum.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
led lamaba bende kullanıyorum ama lüxü hiç birine değişmemSmile
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Hüseyin bunlarla uğraşırken havaya uçmayalım sonra Bobo
Bul
abi tam türk işi olmuş bu yaw güzel ama iyi yapmak lazım yoksa gümmm Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
valla 2 senedir kullanıyorum ben memnunum benimki öneri kendine güvenen yapsınSmile gümmmmmmmmmmmm ay pardon hehehehehehe Smile
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hakkatten patlamayalım sonra..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
paylaşımın için teşekkürler arkadaşım ama doğrusu bana hiç güvenilir bir şey gibi gelmedi. hele o milyonculardan alınan çakmakların orjinaline bile gaz doldurmaya korkuyorum. benim arabanın içinde iki tane çakmak her zaman durur, hiç bir sakıncası da olmadığını düşünürdüm (direkt güneş ışığı almaması kaydıyla). fakat bir gün bu iki çakmağı milyonculardan aldığım çakmakla değiştirdim. ertesi gün çarşıda arkadaşlarla sözleştim onları bekliyorum, araba çok sıcak diye arabadan inmiştim bereket (araba güneşin altındaydı ama çakmaklara direkt güneş ışığı vuracak gibi bir yerde değildi) arabayı kilitledim, kenarda ağacın gölgesinde bekliyorum, o sırada arabanın alarmı öttü, sağına soluna baktım birşey yok, biraz sonra aynısı bir daha oldu, bu sefer arabayı açtım ki, iki çakmağın ikisi de patlamış. şimdi böyle çakmakların sibobuna nasıl güvenirsiniz? aman diyim neticede o çakmaklardan çok daha fazla gaz alıyor senin o hazırladığın alet, tehlikeli bir şeylere yol açabilir, bence bu tür şeyler de üçe-beşe bakma orjinal şeyler kullan derim. takdir tabiki sizlere ait.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
serdarım çakmak gazı bi milyoncudan çakmak sibobunu kaliteli olandan kullan .güüüüüüüüüüümmmmmmmmm. ay pardon.heheheheheheheh

neşeli olacak bu iş haydi icat yapmaya arkadaşlar
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
güzel onu japon dökün üzerine karbonat yine japon yaparsanız zımparayla bile düzelte bilirsiniz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi