İyi akşamlar arkadaşlar, bugün Adapazarı"nda güneşli ve rüzgarlı bir günden sonra iş çıkışı 5 arkadaş Adapazarı Kocaeli arasında bulunan kayak merkezi Kartepeye hamsi ve mangalı alarak çıktık. resmen kar yağıyor ve soğuktan donmak üzere bir vaziyette mangalımızı yaptık. iliklerimize kadar donduk. Ama güzel Türkiyem her yeri ayrı bir güzellik Belki suyla alakası yok ama siz değerli arkadaşlarıma böyle yerler için bile organizasyonlar yapmak gerekir. Kartala 50 km. ailecek günübirlik bile gelinebilir. Çektiğim manzara resimleri karanlıktan çıkmadı ama şu kadarını söyleyim. Aşağıya baktığında İzmit Körfezi (deniz) ve Sapanca gölünü aynı anda görebiliyorsun. Tarifsiz bir manzara.
Kartepede mangal;
|
24-01-2008, 01:52
geçen sene bende gidiyodum yoldan döndük çünkü acaip bi kar yağışı vardı önünü görmek zordu ,bide bilmadiğimiz yol ilk defa gidiyoduk tırstım döndüm geriye yaza kısmetse bi gideceğiz iş yerinde arkadaşlarla anlaştık
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
24-01-2008, 09:58
resimleri göremedik ama eğlendiğin belli afiyet olsun muratım
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
24-01-2008, 10:06
oralar benden sorulur
bir gün toplanıp gidebiliriz.
taner
04/12/1979 istanbul daimi erenköy Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
24-01-2008, 10:24
Sakarya ve Kocaeli illeri arada 45 km.mesafe var. Her iki ilide görebileceğin yükseklik. Sanki gökyüzünde uçuyorsun. en kısa zamanda bu manzara resimlerini sizlere sunacağım.
24-01-2008, 10:27
sabırsızlıkla bekliyoruz murat allaha emanet
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
24-01-2008, 12:42
of ki offf.tam istediğim şeyler.kar yağacak mangalı yakacaksın.yüzünüde mangala dönecen.sırtın üşüdükçe mangala verecen.orda üşümesi bile hoştur.kar yağan ve yüksek yerlerde manzara hep mükemmeldir.inşallah fotoğraflarını görürüz.
24-01-2008, 12:43
güzel bi eğlence olmuş atmışınızdır murat abi negatifi,, mangalın hakkını vererek
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
24-01-2008, 13:00
murat bey siz gezmiş tozmuşsunuz,izin verirseniz internetten turizm tanıtım sitelerinden derlediğim fotoğraflar var.onları vermek istiyorum.sizin çektiklerinizide tabiiki göreceğiz.resimlerde arkada gözüken yer herhalde sapanca gölüdür.ama çok güzel bir yere benziyor.yakın olsam oraya abone olurdum diye düşünüyorum.yazı da kışıda çok renkli bir yere benziyor.
24-01-2008, 13:21
murat inşallah birgün o mangalı daha kalabalık yaparız.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
lüfer mangal | yalova tatar | 32 | 6,312 |
18-08-2008, 11:08 Son Yorum: orfoz17 |
|
bu akşam mangal | yalova tatar | 19 | 3,007 |
16-03-2008, 14:39 Son Yorum: alien13 |
|