18-05-2006, 22:46
abicim yav sakarya nehtinden şöyle iyi bir hasat yapıp ta bunu resimleyen varsa rica minnet belgelesin ya canlısını göremedik resimlerine bakalım ben becersem hemen resimleri afişleyeceğim selamlar
![72 72](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/72.gif)
delil istiyorum
|
18-05-2006, 22:46
abicim yav sakarya nehtinden şöyle iyi bir hasat yapıp ta bunu resimleyen varsa rica minnet belgelesin ya canlısını göremedik resimlerine bakalım ben becersem hemen resimleri afişleyeceğim selamlar
![]()
04-08-2006, 01:33
[attachment=651]
kusura bakmayın web cam ile çektim biraz karanlık ama digi kameramı yeni aldım bundan sonra sizlere nasip olursa resim atma fırsatım olacak bu yayını bu sene bahar da sakarya nehrinde turnadere altınta dip oltamla yakaladım yem olarak canlı balık kullandım fakat ne yazıkki sakarya tükeniyor yüzlerce kasnak görüyorum rast gele arkadaşım not: bu balığı böbürlenmek için değil sadece bir anı olarak çektim
05-08-2006, 20:40
güzel balıkmış.tuttuğun zaman böyle balığı tabiki böbürleneceksin.bence endoğal hakkın.
bizide iştaha getirir böyle tutulmuş balıkları görmek.
20-09-2006, 09:45
tabiki böbürleneceksin.O zaman fotoğraf çekmenin ne anlamı kalır.İlerde veya şimdi çoluk çocuğa torunlara bak diyeceksin.Bir zamanlar....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|