Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berkley Whiplash Pro Crystal - Kafayı Misinalarla Bozdum
Arkadaşlar son günlerde kafayı misinalara takmış durumdayım malesef ve bu konuda sizleri sık sık rahatsız ediyorum sanırım.Tam istediğim bilgiye ve markaya ulaşamadım sanırım. 0,20-0,22 mm normal misina ile 150-170 gr kurşunu gönül rahatlığıyla ve endişe etmeden atabileceğim bir misina aradım yıllarca ve sanırım bunu buldum. Bu misinayı kullanan ve fikirleri olan varsa lütfen yardım ediniz zira çok fena taktım bu duruma.

Berkley Whiplash Pro Crystal özellikleri

0,06mm - 10,6kg
0,10mm - 14,1kg
0,17mm - 21,7kg
0,21mm - 26,4kg
0,24mm - 37,8kg
0,28mm - 46,9kg

Burada 0,21 mm lik misinanın işimi tam anlamı ile göreceğini düşünüyorum. Sizin fikirleriniz ve Türkiyede bu misinayı bulabileceğim biryer varmı acaba.

Fiyatları : 0,06mm=11,45€ , 0,10mm=13,95€ , 0,17mm= 15,95€ , 0,21mm=16,95€

0,24mm=17,95€ , 0,28mm= 19,95€

Misinalar 100 metrelik makaralara sarılı şekilde.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
bu misinanın crystal olmayanı var onun 0,17 liğinin fiyatı yaklaşık 115 ytl ama bu misinalar örgü tipi olduğu için üzerinde yazan değerlerden kalınlar mesela ben 0,10 luğunu kullanıyorum normal naylon 0,10 misinaya göre örgü 0,20 gibi...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
0.21 liği eğer kıyıdan ileri atıp avlanmak için istiyorsanız kalın gelir. bu kalınlık daha çok iri balıklarda (yayın , tombik) , ileri atmanın önemli olmadığı avcılıkta kullanılır. ben 0.10 lugunu tavsiye ederim. at-çek kurşunsuz rapala ile avcılıkta ise 0.06
Bul
evet albashop ta var bu marka misinalar ve çok pahalı hakikaten
Bul
Murat aradığın misinayı buldum diyorsun ama bir ayağı eksik fiyat ayağı ayrıca o bildiğin nylon misina değil örgü misina
Bul
örgü misinaya alışmak zor gibi.sanki hemen dolaşıp kopacak gibi.ama aslında öyle değil.daha kaliteliler.benimki tamamen psikolojik.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Evet, bu örgü misinayı köstek bağlanan beden olarak kullanamazsınız.sadece makaraya sarılır.crystal olanın yeşilden farkı yarı saydam olarak geçiyor ama pekde yarı saydama benzemiyor. beyaz renk örgü misina gibi.
Bul
Bende örgü misinayı olta bedeni olarak kullandım. Kullanışsız oluyor.

Asso 0.22 taşıması lazım. Asso nun gam yaptığından köstekleri bozduğundan bahsetmiştik.

Ama beden olarak kullanırsak ve hem makina bedeninden hemde kurşun yerinden, iyi bir düğümle fırdöndüye bağlanırsa, kurşunun ağırlığı misinayı gerdiğinden ,gam yapmaz ve sağlam olur. Doğru hatırlıyorsam.ben 0.16 ile 100 gr ı zorlamadan atıyordum.
Not: Asso kösteklere gam yaptığı için köstekler için başka bir misina kullanabilirsiniz. Ben sufix kullanıyorum.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Fiyat çok yüksek ben 10 günde bir levrek için 150 m değistiriyorum.İster yakalayayım ister 10 gün içinde hiç yakalamayayım.Fiyat pahalı.500 m bobin hislon 0.28 ideal benim için çekeri 7,6 kg.hakikaten dahada fazlasını çekiyor.
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
Bul
Arkadaşlar burada attığımız düğümler misinayı patlatmada çok önemli bu durumda unutulmamalı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi