Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angaralı Co Administratorlar
merhaba arkadaşlar.Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş.sonunda angaralı balıkçılar olarak kamil abiyle tanıştık.Sağolsun ziyaretime gelmiş.bol bol balıkçılar ne konuşursa ondan konuştuk.
hadi herkese iyi haftasonları.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Ooooo muhabbetiniz daim olsun
Bul
farketmeden insanlar böyle dost oluyorlar ne mutlu bize.
Bul
yaw sizler daha önceden tanışmamışttımızmı yenimi göz göze diz dize geliyonuz allahsen yaw ben bile ilkerle tanıçtım kamil senin ayağının yanında .len bide gıran tuvaletsiniz ha shai yaw 657 ler ya ok
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
maşallah abiler allah muhabbetinizi arttırsın
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Allah muhhabettinizi arttırsın.Yönetim kadrosunu bir karede görme dileğiyle, hep beraber nice yıllara.
Bornova - izmir
Bul
ooo muhabbete bak yaww darısı başımıza artık Alkis
Bul
Allah muhabbetinizi arttırsın
Bul
biz co administrator değilizya, bakalım bizim tanışmamız ne kadar zaman sonra olacakSmile

allah muhabbetinizi arttırsın, yeni sezon başlasında balıkta tanışalım artık, turnaya gideriz beraber olur mu?
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:biz co administrator değilizya, bakalım bizim tanışmamız ne kadar zaman sonra olacakSmile

allah muhabbetinizi arttırsın, yeni sezon başlasında balıkta tanışalım artık, turnaya gideriz beraber olur mu?

Serdar merak etme sonunda biz istanbuldan geleceğiz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi