Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski Sistemden Resimlerinizi Alma
Arkadaşlar öncelikle bu linki tıklayın www.amatorbalikci.net/mybb
sonra masa üzerine resimlerinizi kaydedeceğiniz bir klasör yaratınız ve adınıda sağ tıklayıp ad değiştirden değiştiriniz
ve aşağıdaki resimli anlatımlarla resimlerinizi PC nize kaydetmeye başlayınız
Burada önemli olan çok resim olduğundan hangisini kaydettim hangisini kaydetmedim yanılgısına düşmemek için ekranınızda gördüğünüz görüntüyü bir sayfa kabul edersek solda işaretleyeceğiniz kutucuklar var o kutucukları işaretleme bitince kaydırma çubuğuyla işaretlileri kaydırarak işaretsizleri ekrana yerleştirirseni 2. sayfaya geçmiş kabul edin kendinizi
artı birazda elinizi hızlandırırsanız çekirdek çıtlar gibi çabucak biter
Kolay gelsin

İşiniz bitince haber verinde bir çay içelim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Devamı.............................

Bul
Hedefi farkılı kaydet derken hangi konuda olduğuna dikkat edin. Her konu için ayrı ayrı klasör açıp., her konunun fotoğraflarını o klasöre kaydederseniz aradığınızı çok çabuk bulursunuz. Böylece konuları yeni siteye aktarırken her defasında bütün fotoğraflara bakmamış olursunuz.
Mesela ben 500 e yakın fotoğraf göndermişim. Ve bugün hepsini gönderilen konunun adındaki klasörlere kaydettim.

Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
bunlar boş adam işi benim adıma yapacak varmı ?bir kilo baklavasına
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hüseyin seninkisi bayağı bir iş be ama ben onunda kolayını buldum
her sayfamı prınt screen yaptım yani eski sistem uçsa bile sayfaların resimleri var tesim no konu no oradan takip ederim

Bul
yalova tatar yazdı:bunlar boş adam işi benim adıma yapacak varmı ?bir kilo baklavasına
Erden baklava dişleri çürütüyormuş bir bak bakalım kaç resmin var
Bul
Fotoğrafı az olanlar öyle yapabilir.
Benim işim kolaylaştı. Artık konuma girip. Klasördekileri içine atıcam. Her defasında 500 sıralık listeyi baştan sona bakmaya kalksam çok uzun sürer.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
harun bilgilendirdiğin için teşekkürler dediklerinin hepsini yaptım fakat yeni sisteme resimleri birtürlü gönderemedim yardımcı olursan sevinirim saygılar...
Bul
bucalıfikret yazdı:harun bilgilendirdiğin için teşekkürler dediklerinin hepsini yaptım fakat yeni sisteme resimleri birtürlü gönderemedim yardımcı olursan sevinirim saygılar...
Bütün resimleri pc de bir klasöre kopyaladıysan dur abi bir çay söyliyim sana önce........
Acaba niye gönderemedin bir türlü dediğine göre biraz uğraşmışsın nereden başlasak

resimdeki yere kadar gelip resimi çift tıkladığında gözatın içine yerleşiyor dosya sonrada yükleye basıyorsun bu bölümler çıkmıyormu sende

Bul
harun güzel söyledin yaptım ve yükledim ön izlemeye geçtim sistem 10 danaz mesaj gibi birşeyler yazdı kabul etmedi harun bende baklava börek ısmarlayayım bu işimi yapıver...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eski Sistem Lapsetur 10 2,399 03-01-2008, 22:20
Son Yorum: yalova tatar
  eski resimlerin taşınması LeVrEkCi 4 2,100 19-12-2007, 19:00
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi