Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ay Durumu
Malum balık avında ay ın durumunun önemi vardır bunları online takib edebileceğinizi sayfaları paylaşıyorum, bazı sayfalarda bulunduğunuz yerin coğrafi koordinatlarını girmeniz gerekiyor

http://engindeniz.net/v1.0/moon/
http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/Earth/ac...nTopo.evif
Bul
Bu ay güneş dünya ilişkisi tam bir ömür harcayacak bilim dalı bu üçlü ilişkisinde neler var neler
rüzgarlar yağmurlar depremler canlıların etkileşimleri tam bir sonsuz girdap
Bul
denizde kullanılacak herşeye ihtiyaç var bilmek ögerenmek lazım teşekkürler ali emegine saglık
Bul
ali arkadaşım paylaşım için teşekkürler...
Bul
güzel paylaşım arkadaşım teşekkür ederim.
Bul
paylaşım için teşekkür ederim
Bul
Düşüncelerin için tebrik ediyorum. Tatlı suda daha çok avlandığım için Bu konuya genellikle dikkat ederim. Örneğin kocakarı safsatası gelebilir ama incirler olmaya başladığı zaman ve Gökyüzü açık akşam saatlerinde ay ışığıda varsa yayın balığını yakalamamak mümkün değil. Diğer zamanlarda çünkü zil bile çalmadan çok geri döndüm. Gece balığa giderken kesinlikle ay ışığına hatta ay ışığını suyun karşısına gelecek şekilde ayarlayıp oltalarınızı atmanızı tavsiye ediyorum.
Bul
Ali değerli paylaşımın için teşekkürler.Gece avı yapacak arkadaşlar için gerçekten önemliAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Alicim paylaşımına teşekkürler.
Sadece gece avcılığı için önemli değil ayın durumu gündüzüde etkiliyor.
ilk dördünle son dördün arası dolunay dahil;balık gece yemleniyor.Suyun içi neredeyse gündüz gibi aydınlık oluyor.Gece yemlenen balık güne bayağı geç başlıyor.Bu arada balıkçılar sürekli balık yok diye yer değiştiriyor.
Ay aydınlığında ya sabırlı olmak yada güne geç başlamak gerekiyor.Sağlıklar.
Bul
Ali paylaşım için teşekkürler, faydalı bir bilgi mutlaka işine yarayan olacaktır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İsTanbul için balık durumu FuRkAn * 40 7,837 22-10-2012, 10:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  Önümüzdeki 5 gün hava durumu nihatkr 9 2,193 19-10-2012, 20:24
Son Yorum: yycolak
  Denizcilikte rüzgar ve deniz durumu Woiwodia 21 6,079 03-09-2012, 20:08
Son Yorum: orhanekmekci
  gemlikte balık durumu harslan1978 8 2,674 07-01-2007, 01:18
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi