Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAROZDAN HATIRALAR
Selamlar,

Kendimi bildiğimden beri balık peşinde koşmaktayım.Önceleri tatlı suda oyalandım.Zaten başka alternatifte yoktu.Sonra denizle tanıştık.Artık bir tutku haline geldi.
Yaklaşık 7-8 sene önce sarozu keşfettim.O gün bugündür her fırsatta gitmeye çalışıyorum.Bu arada hedeflerde büyüdü,büyük balık peşinde koşmak.
Olmayıca da olmuyor tabi.Hadi aç kalmayalım diyerek ince takımla çalışırken kopan misineler,açan iğneker,homurdanmalar,kaçan balığın hayali,acaba neydiler.
Umutla gidilip,kös kös dönerken orada olmanın aslında balıktan daha fazla haz verdiğini hisetmek.
Arkadaşların anılarını dinlemek,fotoğraflara bakıp,bende tutacağım gazı vermek.
Hepimiz aslında çok şanslıyız.İyiki bu işe gönül verdik.
aynen öyle balık tutumak ayrı bir zevk ama o ortamda bulunmak da bu işle uğraşmak ta başlı başına bir zevk.
Bul
aramıza hoşgeldin ahmet balıklar süper sarozu hep duyuyorum herkese sarozda balık tutmak nasip olur inşallah.
balık avı anı ve resimlerinle paylaşımlarını bekleriz.
kolay gelsin rastgele.
Bul
evet güzel resimler.bayağıda iri tutulmuş.saroz körfezi denilince zaten tüm balıklar orda organizasyon yapıyorlar sanki.rastgele
Bul
birader sen ne yapmışsın yaww.. =)
Bul
ahmet abi aramıza hoşgeldin, iyi vakit geçirmen dileğiyle, bende sarozluyum bu balıklar, sarozun hangi bölgesinden ?
Bul
Bu balıkları yakaladıktan sonra saroz u unutmak mümkün mü?
Bul
ahmet aramıza hoşgeldin sarozun balıklarıda balıktır hani bereketli yer sarozun ne tarafından avlanıyorsun bol balıklı avlar rastgele
Bul
onlar ne öle be ..maşşalah
Bul
aramıza hos geldınız bol paylasım lar .
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi